Kaatsbaan 12, Maarssen

Vraagprijs   € 1.250 p.m.  

Omschrijving

In een van de gezelligste en drukbezochtste winkelstraten van Maarssen is de royale winkelruimte gelegen. In 2018 is de winkelruimte volledig gerenoveerd en de winkelruimte bevindt zich dan ook in uitstekende staat. Het is een grote, diepe ruimte met veel lichtinval door de nieuw gerealiseerde lichtstraat. Onder andere ideaal geschikt als combinatie kap-/ schoonheidssalon.

De ligging in Maarssen-dorp omringd door diverse winkelruimtes is een absoluut pluspunt. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden in de buurt.

Indeling:
Begane grond: de winkelruimte met afmetingen van ca. 16.80 x 2.50/3.25 heeft een brede entree van 2.50 m en is v.v. openslaande deuren. Daarnaast is er een toilet aanwezig v.v. hangsanitair. De lichtstraat achterin de winkelruimte zorgt voor veel lichtinval. Ook is de ruimte v.v. een deur naar buiten aan de achterzijde van het pand.

Voor vragen en bezichtigingen kunt u contact opnemen met Eigeman makelaardij, mevrouw M. Zonneveld, telefoonnummer 0346-576030.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.250 p.m.
Wijk
Centrum ten noorden van de Vecht
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
3601 EC Maarssen
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1920
Totaaloppervlakte
54m²
Verdiepingen
1
Front breedte
300

Locatie

[ { "address": "Kaatsbaan 12", "zipCode": "3601 EC", "city": "Maarssen", "lat": 52.1410521, "lng": 5.0393871 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?