Rosbayerweg 69, Wormerveer

Vraagprijs   € 900 p.m.  

Verhuurd

Omschrijving

Rosbayerweg 69 (1521 RW) te Wormerveer


Het object is gelegen in een blok van achttien gelijksoortige objecten op bedrijventerrein Noorderveld II in Wormerveer.

Op het bedrijventerreinen Noorderveld II bevinden zich bedrijven met grote diversiteit in grootte en sector (van onder andere lichte industrie, bouw, transport en logistiek, distributie tot facilitaire dienstverlening en de creatieve sector).

De Rosbayerweg ligt op 10 minuten rijden vanaf de A9 en A8.


INDELING:

TERREIN
Bestraat terrein met gemeenschappelijke parkeerplaatsen en buurtweg.

BEGANE GROND (ca. 66,2 m²)
Entree/hal met trapopgang naar eerste verdieping, meterkast gas- elektra- en watermeter, pantry (bestaat uit een aanrechtblad met spoelbak, boven- en onderkasten), toiletruimte en toegang bedrijfshal met overhead deur en betonvloer.

1e VERDIEPING (ca. 66,2 m²)
Middels een vaste extra brede trap toegang tot de eerste verdieping, een centrale ruimte met een grote keuken in rechte opstelling.
Vanuit de centrale ruimte toegang tot een kantoor en een archiefruimte. De verdieping heeft een verlaagd systeemplafond met TL armaturen en deels vloerbedekking.


Direct te betrekken!

Kenmerken

Vraagprijs
€ 900 p.m. Verhuurd
Wijk
Karnemelksepolder
Postcode
1521 RW Wormerveer
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
2002
Totaaloppervlakte
132m²

Locatie

[ { "address": "Rosbayerweg 69", "zipCode": "1521 RW", "city": "Wormerveer", "lat": 52.5050309, "lng": 4.7897513 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?