De 5 Slooten, Amsterdam

De 5 Slooten

€ 735.000 tot € 785.000 v.o.n.

Beschikbare woningen Bekijk foto's

Icon House

5 woningen

house

5

Icon plotSurface

132m² tot 172m²

Omschrijving

Op dit moment worden de bouwkavels uitgezet, komt u de percelen bekijken?

Het makelaarsteam informeert u graag over deze nieuwbouwontwikkeling.


Het project
De 5 Slooten is een nieuwbouwproject ontworpen onder architectuur en bestaat uit vijf fraaie stadswoningen. Elk met kenmerkende gevel die recht doet aan de karakteristieke bebouwing rondom de Sloterweg.
Traditioneel metselwerk wordt afgewisseld met een houtcomposiet gevelsysteem, natuurstenen gevelplinten en hardhouten kozijnen. Naast zonnige achtertuinen en een riant dakterras heeft elk woonhuis zijn eigen parkeerplaats direct voor of bij het huis.

De woningen worden voorzien van lucht-water warmtepompinstallaties ten behoeve van de vloer­verwarming en de convectoren op de 1e verdieping. Daarnaast worden er zonnepanelen geïnstalleerd. De energie­zuinige woonhuizen worden derhalve geheel gasloos gebouwd.
Op dit moment worden de bouwkavels uitgezet. De bouw van de woningen staat gepland voor Q1 en zal bij start bouw binnen 250 werkbare dagen worden opgeleverd.

Koop-aanneemovereenkomst
Het betreft hier een Koop-aanneemovereenkomst, veel voorkomend bij nieuwbouw. Kortweg houdt dit in dat u een perceel eigen grond, onherroepelijk bestemd voor de bouw van een eengezinswoning met aanhorigheden koopt. Deze koopovereenkomst is onlosmakelijk verbonden met de aanneemovereenkomst.
De aanneemovereenkomst tekent u met De Geus Bouw. Voor u is belangrijk te weten dat deze aanneemovereenkomst is opgesteld onder toezicht en waarborgregeling van Woningborg. Hiermee is gewaarborgd dat uw perceel met eengezinswoning en aanhorigheden wordt gebouwd naar de eis van goed en deugdelijk werk in lijn met de aanneemovereenkomst, de technische omschrijving, de projecttekening en met inachtneming van de voorschriften van overheid en nutsbedrijven.
De makelaars kunnen u hier tot in detail over informeren en in een verder stadium verzorgt De Geus ‘kopersbegeleiding’.

Sloten
En dat allemaal op een fijne locatie in een van de meest geliefde dorpjes van Amsterdam, met alle denkbare voorzieningen in de buurt. Werkelijk een unieke kans!

Sloten is een voormalige gemeente die inmiddels ruim 100 jaar geleden is toegevoegd aan de gemeente Amsterdam. Het dorp is gelegen in het zuidwesten van Amsterdam en onderdeel van het beste stuk van stadsdeel Nieuw-West, bestaande uit het dorp zelf en de Sloterweg waar de laatste jaren zeer veel vrijstaande huizen zijn verrezen.

Kenmerkend voor het dorp zijn de charmante dorpsstraat, de Molen van Sloten, het Politiebureautje, het Snoephuisje in de Slotense speeltuin, de Sloterkerk en de Sint-Pancratiuskerk. Een lieflijk dorp in de Metropool, tegen Badhoevedorp aan, waar met regelmaat diverse activiteiten worden georganiseerd waaronder het ring­steken en de vrijmarkt op Koningsdag.

De omgeving
Het dorp is aangewezen als beschermd dorpsgezicht, te midden van het groen van onder andere het natuurpark De Vrije Geer en het verderop gelegen De Oeverlanden met directe toegang tot het Amsterdamse Bos. Een uitgelezen plek voor de dagelijkse ontspanning. Het Sportpark Sloten biedt met onder andere een hockeyvereniging en wielerbaan ruimte voor sport en spel. Voor recreatie op het water is de Ringvaart en de Nieuwe Meer om de hoek gelegen, beiden onderdeel van het Amsterdamse Waternetwerk. Er is een uitstekende bereikbaarheid tussen enerzijds de binnenstad en anderzijds de luchthaven Schiphol. Diverse buslijnen maken deze verbindingen mogelijk. Fietst u via de lommerrijke Sloterweg richting stad, hou dan rekening met ca. 20 minuten fietstijd naar bijvoorbeeld het Vondelpark en het Leidseplein.

Heeft u een keer geen zin om te koken? Café Kerkzicht of de Patatza(a)k voorzien daarin. Of op een zomerse avond een ijsje bij de IJshoeve, het bevindt zich allemaal op loopafstand. Ook de 100 jaar oude Speeltuin is een begrip in dit deel van de stad. Kinderen spelen samen in de speeltuin, jij borrelt met vrienden op het terras van de “Tuin van Sloten”. Winkels zijn te vinden aan het Belgiëplein in Nieuw-Sloten of in het centrum van Badhoevedorp. Meerdere basisscholen zijn in de directe omgeving van het project te vinden, o.a. De Zevensprong staat erg goed aangeschreven.

Verkoopprocedure
Graag verwijzen wij u naar de projectwebsite waar alle verkoopdocumentatie te downloaden is. Hier vindt u alle plattegronden, verkoopprijzen, impressies, de technische omschrijving, koop-/aannemingsovereenkomsten, etc.

Heeft u naar aanleiding van deze documenten nog vragen?
Wij ontvangen u graag bij een van de twee verkopende makelaars. Neem gerust contact op voor het inplannen van een gesprek.

Eigendom
Deze woonhuizen zijn gelegen op eigen grond!

Notaris
Voor dit project is een vaste projectnotaris geselecteerd. De koop- en leveringsakte en eventuele hypotheekakte zal plaatsvinden bij notariskantoor Hartman LMH te Amsterdam. De contact­persoon is mevrouw mr. M. Boissevain. De aannemingsovereenkomst zal ook bij de notaris worden getekend.

Foto's

Woningtypen

Hoekwoningen

Hoekwoningen

oppervlakte 132m² tot 140m²
price € 755.000 tot € 785.000
Toon 2 beschikbare woningen
Verberg 2 beschikbare woningen

Middenwoonhuizen

Middenwoonhuizen

oppervlakte 134m² tot 135m²
price € 735.000 tot € 755.000
Toon 3 beschikbare woningen
Verberg 3 beschikbare woningen

Locatie

[ { "address": " ", "zipCode": "1066 DA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3407741, "lng": 4.793724, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 020 - 676 66 33, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms