Koninginneweg 151 HS - Amsterdam

Vraagprijs   € 1.350.000 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

Koninginneweg 151

Op uitstekende locatie in Zuid gelegen direct om de hoek met het Valeriusplein en de Emmalaan. Het betreft een te realiseren tweelaags benedenhuis aan de statige Koninginneweg met een woonoppervlakte van 207 m2.

Fraaie detaillering in de gevel alsmede authentieke kenmerken en schitterend plafond op de eerste verdieping met een verdiepingshoogte van circa 3.65 meter.

De begane grond is laatstelijk in gebruik geweest als kapperszaak en de eerste verdieping als kantoor. Verkoper heeft de begane grond reeds tot casco staat gebracht waarbij koper naar eigen inzicht het geheel een eigen indeling kan geven. Deze begane grond verdieping is daarbij vrij in te vullen doch met gemak is er een riante living en leefkeuken te realiseren bijvoorbeeld aansluitend aan de ruime tuin van 65 m2 op het zuiden. Een aantal buren hebben een mooie uitbouw geplaatst, dat is hier ook mogelijk.

Op de eerste verdieping is er de mogelijkheid om drie goede slaapkamers, twee badkamers alsmede een wasruimte te realiseren. Wel dient er dan nog een interne trap te worden aangelegd. De staat van onderhoud van deze verdieping is uitstekend met een prachtige parketvloer, strakke wanden en ornamenten plafonds. Aan de achterzijde bevindt zich een moderne keuken alsmede een toilet. Aan de voorzijde heeft de zijkamer een prachtige erker.

Daarnaast is er aan de voorzijde van het pand een kelder van circa. 14 m2 met een hoogte van 1.50m.

Locatie
Gunstig gelegen met een uitstekende verbinding met eigen en openbaar vervoer. Diverse winkels en horeca bevinden zich in een directe straal om het object. Voor de ontspanning is het Vondelpark op enkele loopminuten afstand.

Eigendomssituatie
Het geheel is gelegen op eigen grond!

Bestemming
Conform het thans vigerende bestemmingsplan Museumkwartier Valeriusbuurt de dato 25 mei 2011 heeft het de enkelbestemming: Wonen.

Juridisch
Het pand is gesplitst in appartementsrechten de dato 10 december 2009 voor notaris Stouthart-Hilber te Den Helder. De begane grond en eerste verdieping hebben daarbij een apart indexnummer gekregen en er is gesplitst op basis van bedrijfsruimte. De koper in deze zal derhalve een omgevingsvergunning dienen aan te vragen om bouwkundig en juridisch een tweelaags woonappartement te realiseren.

Vereniging van Eigenaars
De vereniging van eigenaars bestaat op dit moment uit drie leden. De administratie wordt gevoerd door Delair Vastgoed.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 207 m2
- Gelegen op eigen grond
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Goede tuin op het zuiden gelegen.

Graag lichten wij een en ander nader aan u toe. Neem voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact op met ons kantoor en wij leiden u graag rond.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.350.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Bouw

Soort appartement
Dubbel benedenhuis, Appartement
Woonlaag
1
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
207m²
Overig oppervlakte
14m²
Inhoud
662m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
1
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, In woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Zuid, 65m², 763×896cm

Garage

Locatie

[ { "address": "Koninginneweg 151", "zipCode": "1075 CM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.353042, "lng": 4.8627561 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Zonnewijzer

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?