Middenweg 171 - Amsterdam

Vraagprijs   € 895.000 k.k.  

Omschrijving

Middenweg 171 let op benedenhuis leeg en direct te verbouwen met onder meer kelder en of uitbouw!

Unieke belegging/ontwikkeling
Er is reeds een bouwvergunning afgegeven voor een kelderbak met uitbouw. Na ontwikkeling en vergunningsvrij uitbouwen van 4m neemt de totale oppervlakte toe tot ca. 250 m2 GO.

Gedeeltelijk verhuurd pand van 175 m2 GO in Watergraafsmeer, bestaande uit drie verdiepingen, verdeeld in twee woningen.

Conform het huidige bestemmingsplan 'Middenmeer I en II' is de huidige bestemming wonen en heeft het een maximum bouwhoogte van 13 meter waarbij een extra verdieping tot de mogelijkheden behoort. Wij verlenen hierbij generlei garanties. Wij verwijzen u in deze naar stadsdeel Oost voor concrete mogelijkheden.

Gebruik:
Het verkochte zal bij levering verhuurd worden opgeleverd voor wat betreft de bovenwoning. De totale huuropbrengst per jaar is €18.720,-. Er is een huurovereenkomst met daarin 1 hoofdhuurder. Het benedenhuis wordt echter leeg opgeleverd en u kunt direct beginnen met verbouwen tbv uitponding danwel verhuur.

Omschrijving:
Het woonhuis bestaat uit drie verdiepingen met tuin, twee afzonderlijke woningen, met ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren, plaatselijk bekend Middenweg 171 te (1098 AM) Amsterdam, Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie B, nummer 3106, groot één are en éénenveertig centiare.

Het beneden appartement van ca. 87 m2 heeft een achtertuin van ca. 60 m2. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Op de eerste verdieping aan de achterzijde is de vierde slaapkamer gesitueerd en bevindt zich de woonkamer met open keuken. Deze woning wordt leeg opgeleverd.

Aan de voorzijde van de eerste verdieping bevinden zich de woonkamer met open keuken en badkamer van het boven appartement. Op de derde verdieping zijn de vier slaapkamers van deze woning gesitueerd. Ook dit appartement heeft een oppervlakte van ca. 87 m2.

Staat van onderhoud:
Het pand verkeert in een matige staat van onderhoud. Door de gemeente is een aanschrijving opgelegd ten aanzien van het onderhoud.

Locatie:
De Middenweg is één van de centrale straten van de buurt. Aan deze weg vindt u een uitgebreid winkel- en horeca aanbod. Het object ligt schuin tegenover Park Frankendael wat men ook wel de 'kunst- en cultuurtuin' van Watergraafsmeer noemt. In dit park zijn verschillende dingen te ondernemen, zoals wandelingen maken of dineren bij restaurant Merkelback, gevestigd in Huize Frankendael of een bezoek brengen aan restaurant 'de Kas' gevestigd in de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij uit 1926.

Bereikbaarheid:
Voor het object stopt tram 9, die vanuit Amsterdam Centraal naar Diemen rijdt. Binnen vijf minuten rijdt u de Ringweg Oost (A10) op.


Oplevering:
Levering in overleg, uiterlijk begin februari 2018.

Garanties:
Verkoper verleent generlei garanties voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de opgave van wat hiervoor, in de bijlagen, bij advertenties of elders mondeling of schriftelijk is vermeld of achterwege gebleven.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 895.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Matig

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
175m²
Perceeloppervlakte
141m²
Inhoud
485m³

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
8
Verdiepingen
4

Energie

Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan park, Aan drukke weg
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
66m², 600×1100cm

Locatie

[ { "address": "Middenweg 171", "zipCode": "1098 AM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3507625, "lng": 4.9357505 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?