Parnassusweg 12 -3 - Amsterdam

Vraagprijs   € 749.000 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

Parnassusweg 12-3, 1076 AN Amsterdam

Mahler? WTC? Lopend naar de Zuid-as vanuit uw eigen appartement is nu mogelijk!

Dit ruime appartement van 165 m2 is gelegen aan de Parnassusweg, een ruime allee die het Olympiaplein verbindt met Buitenveldert. Op loopafstand van winkels (waaronder die heerlijke bakker Le Fournil of het diverse aanbod van Marqt), horeca met onder andere Spaghetteria en meer aanbod aan de Marathonweg, openbaar vervoer en de ring A10; wat is dit toch een mooi stukje Amsterdam! Het appartementencomplex heeft een robuuste uitstraling en is zeer herkenbaar. Dit appartement is gelegen op de derde, vierde en kapverdieping.

Door de verdeling over meerdere verdiepingen heeft het diverse mogelijkheden qua indeling. Het appartement behoeft intern een renovatie waarbij dit de kans is uw droompaleis te realiseren.

De indeling van het appartement is als volgt;

Opgang naar een bordes op de eerste verdieping. Trappenhuis, welke gedeeld wordt door twee appartementen. Ruime centrale hal met toegang tot alle kamers. De en-suite woon- en eetkamer is zeer ruim en voorzien van authentieke deails waaronder een schouw, paneeldeuren en erker waardoor u vanuit de erker zicht heeft op het Olympiaplein. In het midden van de kamer zitten ingebouwde kasten. Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u openslaande deuren naar een balkon op het Westen gelegen ( middagzon). Aan de voor- (tevens met erker) en achterzijde treft u een grote slaapkamer. Het is mogelijk deze bij de keuken en of woonkamer te betrekken. De eenvoudige badkamer ligt aan de slaapkamer aan de voorzijde. Beide kamers hebben inbouwkasten. Toilet is separaat en vanuit de hal te bereiken.

Middels een interne trap komt u op de voorzijde van de vierde verdieping. Hier is een overloop met bergkast en separaat (tweede) toilet. De twee naast elkaar gelegen slaapkamers hebben beide een klein balkonnetje aan de Parnassusweg. Daarnaast is er een bergkamer alwaar de aansluiting voor de wasmachine geplaatst is.

Vanuit de grootste van de twee kamers is er een vaste trap naar de lichte zolder van circa 18 m2. Door het plaatsen van vijf dakramen is deze ruimte ideaal geschikt als slaapkamer. Met een nokhoogte van circa 4,56 m kunt u ook deze ruimte op diverse manieren gebruiken.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Huidige tijdvak loopt tot 31 maart 2055. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing waardoor de jaarcanon van € 1930,33 jaarlijks wordt geïndexeerd. Daarnaast maakt het appartement onderdeel uit van een professioneel geadministreerde (Rappange) vereniging van eigenaars. De maandelijkse servicekosten (inclusief voorschot op de stookkosten) bedragen € 322,50.

Bijzonderheden;
- Nabij de Zuid-as gelegen;
- Ruim opgezet en charmant appartement met diverse indeling mogelijkheden;
- Woonoppervlakte: 165 m2;
- Gemeentelijk monument;
- Totaal drie balkons;
- Professioneel (Rappange) geadministreerde VvE, maandelijkse servicekosten € 322,50;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper
- Verkoper heeft de woning feitelijk zelf nooit bewoond. Gebruikelijke clausules zullen worden opgenomen waaronder tevens begrepen de ouderdomsclausule alsmede de niet bewoningclausule.

Vraagprijs: € 749.000,- K.K.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 749.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
1
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Goed
Bijzonderheden
Monument

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
165m²
Overig oppervlakte
1m²
Inhoud
458m³

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4
Verdiepingen
3

Energie

Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Centrale voorziening
Verwarming
Blokverwarming

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, In woonwijk
Balkon
Ja

Video

Locatie

[ { "address": "Parnassusweg 12", "zipCode": "1076 AN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3458197, "lng": 4.8670493 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Zonnewijzer

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?