Van Spilbergenstraat 57 -3 - Amsterdam

Vraagprijs   € 250.000 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

Van Spilbergenstraat 57-3

Licht driekamer appartement op een woonoppervlakte van 50 m² en een balkon op het westen.

Het gebouw, waar dit appartement onderdeel van uitmaakt, is in 2012 gesplitst in drie appartementsrechten. Intern behoeft het appartement aandacht waardoor een appartement naar eigen smaak te realiseren is. In de splitsingsakte is het dakvlak reeds juridisch toebedeeld aan dit appartementsrecht. De mogelijkheid bestaat derhalve - mits de daartoe vereiste vergunningen bij de gemeente zijn verkregen - op het bovengelegen dak een terras te maken. Graag lichten wij ter plaatse een en ander nader toe.

Gunstig gelegen ten opzichte van het Rembrandtparkt voor de nodige ontspanning, alsmede het Mercatorplein en de Jan Evertsenstraat met een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen en horecagelegenheden (o.a. Cafe Zurich, Frits, Barbaarsch, Radijs, IJscuypje). Ook zijn er in de directe omgeving diverse openbaar vervoerverbindingen te raadplegen. Ringweg A-10 is op enkele minuten te bereiken.

De indeling van de woning is als volgt;

Middels een gemeenschappelijk trappenhuis entree op de derde verdieping. Lichte woonkamer aan de straatzijde met toegang tot de zijkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer die middels openslaande deuren toegang geeft tot het balkon dat op het westen gelegen is.
De eenvoudige keuken is eveneens aan de achterzijde van het appartement gesitueerd en heeft ook toegang tot het balkon. In de keuken is de aansluiting voor de wasmachine geplaatst. De badkamer bevindt zich naast de keuken en is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Door het gehele appartement ligt reeds een (Fermacell) estrich vloer. Verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen CV ketel.

Overzichtelijke en recente gestarte vereniging van eigenaars (drie leden). De maandelijkse servicekosten bedragen € 112,-. De administratie wordt in eigen beheer gevoerd. Het appartement is gelegen op vicariegrond (eigendom bij de gemeente Amsterdam) waarbij geen canon geheven wordt tot 22 januari 2064.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 50 m2
- Gelegen op erfpacht grond van de gemeente Amsterdam (Vicarie), geen canonverplichting tot 22 januari 2064,
- Maandelijkse servicekosten € 112,-
- Vaste notaris: Faasen notariaat te Amsterdam
- Verkoper heeft de woning feitelijk zelf nooit bewoond. Gebruikelijke clausules, waaronder ouderdoms- en niet bewoningsclausule zullen worden opgenomen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 250.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
4
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50m²
Inhoud
133m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
1

Energie

Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Balkon
Ja

Locatie

[ { "address": "Van Spilbergenstraat 57", "zipCode": "1057 PZ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.366157, "lng": 4.8519249 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Zonnewijzer

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?