Westerstraat 244 -2 - Amsterdam

Vraagprijs   € 1.000.000 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

Westerstraat 244-2

Verrassend ruim en licht bovenhuis met een woonoppervlakte van 181 m2 verdeeld over de tweede, derde en zolderverdieping met daarbij een ruime vliering met nokhoogte van 2.80 meter hoog!

Uiterst centraal gelegen in de Jordaan met een diversiteit aan winkels, horeca en overige voorzieningen. Diverse openbaar vervoermogelijkheden bevinden zich op loopafstand. Op de maandag heeft u de markt voor de deur en op zaterdag tevens aan de Noordermarkt. Een plein waar u dagelijks van de meest heerlijke appeltaart kunt genieten. Ook aan cultuur geen gebrek waaronder tevens de aan de Noordermarkt gelegen Noorderkerk. De sportieve ontspanning is te vinden in het Marnixbad.

Het bovenhuis heeft in het verleden bestaan uit twee appartementen. Door de huidige eigenaren zijn deze appartementen samengevoegd en inmiddels is de tweede en derde verdieping grotendeels gerenoveerd. Leidingwerk is vernieuwd alsmede de badkamer en grotendeels het stucwerk. De zolderverdieping met ruime vliering behoeven de aandacht tot modernisatie waarbij gedacht kan worden aan meerdere opties. De mogelijkheid bestaat om het een groot bovenhuis te laten zijn of om (na de benodigde vergunningen en toestemming) er een aparte unit van te maken. In combinatie met de bijgevoegde impressies maken wij u dit graag nader inzichtelijk.

De indeling van het appartement is als volgt:

Middels een keurig verzorgd trappenhuis entree op de tweede verdieping. Tochtportaal met separaat toilet. Toegang tot de ruime en uiterst lichte woonkamer die door de ligging op de zuidzijde een groot gedeelte van de dag de zon verwelkomt. Met een geopend raam zit u hier beschut te genieten van de zonnestralen. De woonkamer loopt aan de achterzijde door in de open keuken. Op dit moment een eenvoudig keukenblok. Alle voorbereidingen zijn getroffen voor een meer uitgebreid blok.

Middels interne trap bereikt u de tweede verdieping. Ruime overloop met mogelijkheid voor opslag. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is middels een dubbele schuifdeur af te sluiten van de overloop. Aan de achterzijde bevindt zich de gemoderniseerde badkamer die voorzien is van ligbad, douche, wastafel en toilet. In het plafond inbouwspots.

De zolderverdieping is thans een grote open ruimte. Aan de achterzijde is er toegang tot het platte dak boven de badkamer (geen terras). Middels een vaste trap bereikt u de vliering met dakraam. Door de nokhoogte van 2.80 meter hoog zijn er meerdere opties voor de zolderverdieping, waaronder twee extra slaapkamers en een tweede badkamer danwel de reeds gemelde apart te creëren unit.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een hofje met mogelijkheid tot plaatsen van fietsen. Een ideale plek voor buurtbewoners om samen te komen. Het appartement maakt onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars. De maandelijkse servicekosten bedragen 121 euro.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 181 m2
- Eigen grond
- Diverse mogelijkheden in gebruik
- Uiterst centraal gelegen in de jordaan
- Diverse voorzieningen in de buurt, markt voor de deur!

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander inzichtelijk te maken. Schroom daarom niet en neem contact op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.000.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
2
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1879
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
181m²
Inhoud
440m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Verdiepingen
4

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In centrum, In woonwijk

Locatie

[ { "address": "Westerstraat 244", "zipCode": "1015 MT", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3779939, "lng": 4.8804259 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Zonnewijzer

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?