Middenweg 20 F

Amsterdam

€ 425.000 v.o.n.

Middenweg 20 F, Amsterdam foto-0 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-0
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-1 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-1
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-2 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-2
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-3 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-3
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-4 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-4
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-5 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-5
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-6 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-6
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-7 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-7
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-8 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-8
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-9 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-9
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-10 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-10
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-11 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-11
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-12 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-12
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-13 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-13
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-14 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-14
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-15 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-15
Middenweg 20 F, Amsterdam foto-16 Middenweg 20 F, Amsterdam foto-16
Verkocht
Bekijk 17 foto's
Icon woonoppervlakte

45m²

Icon woningtype

Bovenwoning

Icon slaapkamers

2 Slaapkamers

Omschrijving

Biotheater

Op een historische locatie, waar voorheen de bioscoop “Bio” stond, wordt een hoogwaardig nieuwbouwcomplex gerealiseerd dat naadloos aansluit bij de bestaande bebouwing en die de sfeer van weleer vertaald in een fraaie, moderne en luxe uitstraling.

Het project gelegen in het meest centrum georiënteerde gedeelte van de Watergraafsmeer, tussen de Ringdijk en de Wakkerstraat bestaat uit twaalf woonappartementen. Daarnaast zijn er zes ateliers gelegen in de binnentuin alsmede een hoogwaardige horecaruimte op de begane grond die uitstekend aansluit bij de verdere invulling van het complex. In de onderbouw is een fietsenstalling gesitueerd met eigen plekken en alle appartementen hebben de beschikking over de gemeenschappelijke binnentuin. De woningen zullen medio 2023 geheel turn key opgeleverd worden.

Gelijk bij binnenkomst ervaart u de warmte van de gekozen materialen en de kleuren die naadloos op elkaar zijn afgestemd. Het lichte en ruim opgezette atrium is de spil in het gehele complex en vormt de verbinding tussen de appartementen aan de straat- en tuinzijde, waarbij op elke verdieping uit de lift een loopbrug de verbinding vormt tussen beide gedeeltes.

20F: Dit appartement is gelegen aan de voorzijde van het gebouw en bestaat uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamer, badkamer voorzien van douche en wastafel. Separaat toilet. Daarnaast is er de beschikking over de gemeenschappelijke binnentuin.

BIO Theater is zeer centraal gelegen in het stadsdeel Oost, direct in het verlengde van de Linnaeusstraat en om de hoek van Park Frankendael. Het complex behelst 3 verschillende type woningen: acht driekamer appartementen aan de straatzijde van circa 50 m², vier tweekamer appartementen aan de tuinzijde van circa 40 m² met volledig breed balkon alsmede zes ateliers (vanaf 40 m²). Let op: de renders geven een algemene indruk van de appartementen, elk appartement is uniek.

Alle woningen zullen volledig afgebouwd opgeleverd worden en zijn daarbij voorzien van gietvloeren met vloerverwarming, gestuukte en geschilderde wanden en plafonds, maatwerk keukens met inbouwapparatuur alsmede douche-/ toiletruimtes voorzien van fraai sanitair en inbouwkranen. In de technische omschrijving kunt u zien hoe de appartementen exact zullen worden opgeleverd. Het is mogelijk gebruik te maken van de gemeenschappelijke binnentuin.

De ateliers zijn bedrijfsruimten die bestaan uit een open werkruimte met kitchenette, douche-/ toiletruimte en een ruime privé tuin. Het is niet mogelijk om de ateliers te bewonen, maar wat te denken van uw eigen creatieve werkplek midden in de stad waar u rustig uw beroep kunt uitoefenen.

Op loopafstand treft u diverse winkels waaronder Winkelcentrum Oostpoort met een breed scala aan winkels, horecagelegenheden en openbaar vervoersmogelijkheden. U hoeft zich geen moment te vervelen, want onder meer Artis, het Tropenmuseum, het Oosterpark, Park Frankendael, de Jaap Edenbaan en de Dappermarkt zijn nabij gelegen. Dit merkt u direct door de goede sfeer die de wijk u laat proeven en u welkom laat voelen op ieder moment.

Deze straat geniet een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, zowel de bus- en tramhalte zijn nabij gelegen. Maar ook wanneer u liever met uw auto reist, er is een directe verbinding met de A10.

Geschiedenis
In de jaren twintig werd het pand verbouwd tot een bioscoop dat het Oostertheater werd genoemd. Van 1937-1975 ging de bioscoop verder onder de naam het BIO-Theater, met als lijfspreuk ‘Samen naar de film, Ja Gezellig’.

Eigendom
Deze woningen en ateliers zijn gelegen op eigen grond!

Notaris
Voor dit project is een vaste projectnotaris geselecteerd die zowel de koop-/ aannemingsovereenkomst evenals de eigendomsoverdracht en eventuele hypotheekakte zal behandelen indien er een koop tot stand komt. Als projectnotaris is notariskantoor Hartman LMH te Amsterdam geselecteerd en de contactpersoon is mevrouw mr. M. Boissevain.

Verkoopprocedure
Graag verwijzen wij u naar de projectwebsite waar alle verkoopdocumentatie te downloaden is.
Hier vindt u alle plattegronden, verkoopprijzen, renders, de technische omschrijving, koop-/ aannemingsovereenkomsten, inschrijfformulier etc.

Heeft u naar aanleiding van deze documenten nog vragen?
Graag nodigen wij u uit voor een van de informatiedagen bij ons op kantoor aan de Jacob Obrechtstraat 41 te Amsterdam:
maandag 15 november a.s. tussen 13.30-15.30 uur
woensdag 17 november a.s. tussen 09.30-11.30 uur
vrijdag 19 november a.s. tussen 10.00-12.00 uur
Om het aantal bezoekers te stroomlijnen, verzoeken wij u vriendelijk om u aan te melden zodat we een tijdstip voor u kunnen reserveren.

Wij geven u vervolgens de mogelijkheid vóór of uiterlijk op woensdag 24 november 2021 om 12:00 uur uw uiterst voorstel met eventuele voorwaarden en condities in te dienen. Het inschrijfformulier kunt u toesturen aan: info@heulemakelaars.nl

Zodra alle voorstellen met verkoper zijn besproken, zal deze een keuze maken. Verkoper heeft daarbij het recht van gunning en hoeft niet persé voor de partij te kiezen met het hoogste voorstel, maar zal tevens letten op de overige voorwaarden en condities.

Disclaimer
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door makelaar en verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten alsmede (interieur) impressies zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. De appartementen worden vrij op naam aangeboden.

Kenmerken

Aanvaarding
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Middenweg 20 F
Postcode
1097 BM
Plaats
Amsterdam
Bouw
Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
ca. 45m²
Inhoud
ca. 135m³
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Lift, Mechanische ventilatie
Energie
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Combi-ketel, Eigendom)
Buitenruimte
Ligging
In woonwijk

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Bekijk verloop van de zon

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 020 - 676 66 33, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare woningen

Middenweg 20 F, Amsterdam
Pieter Cornelisz. Hooftstraat 228 31 Amsterdam € 495.000 k.k.
Icon woningtypeParkeerplaats
Middenweg 20 F, Amsterdam
Javastraat 12 I Amsterdam € 375.000 k.k.
Icon oppervlakte55m²
Icon woningtypeBovenwoning
Icon slaapkamers2
Middenweg 20 F, Amsterdam
Kijkduinstraat 27 II Amsterdam € 385.000 k.k.
Icon oppervlakte53m²
Icon woningtypeTussenverdieping
Icon slaapkamers2