Roemer Visscherstraat 9 B

Amsterdam

€ 2.350.000 k.k.

Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-0 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-0
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-1 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-1
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-2 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-2
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-3 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-3
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-4 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-4
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-5 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-5
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-6 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-6
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-7 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-7
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-8 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-8
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-9 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-9
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-10 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-10
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-11 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-11
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-12 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-12
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-13 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-13
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-14 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-14
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-15 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-15
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-16 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-16
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-17 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-17
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-18 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-18
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-19 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-19
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-20 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-20
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-21 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-21
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-22 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-22
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-23 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-23
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-24 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-24
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-25 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-25
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-26 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-26
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-27 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-27
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-28 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-28
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-29 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-29
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-30 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-30
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-31 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-31
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-32 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-32
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-33 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-33
Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-34 Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam foto-34
Verkocht
Bekijk 35 foto's
Icon woonoppervlakte

170m²

Icon woningtype

Bovenwoning

Icon slaapkamers

3 Slaapkamers

Omschrijving

Dit perfect gerenoveerde, zeer luxueuze penthouse-appartement is een project van Anfora development & design. Gelegen in een van de mooiste en gezelligste buurten van Amsterdam. Hier geniet u elke dag van rust, ruimte en luxe in de luwte van alles wat Amsterdam heeft te bieden. Een unieke kans voor mensen die smaakvol en comfortabel wonen graag combineren met urban living op zijn best!

Over de locatie kunnen we kort zijn: die is perfect. Amsterdam kent een paar buurten, die wat betreft sfeer, leefkwaliteit, uitgaan en voorzieningen een aparte klasse vormen. De Roemer Visscherstraat ligt in een gezellige en uiterst populaire woonwijk, tussen de Vondelstraat en het Vondelpark, vlak achter de Stadhouderskade en tegenover het Leidseplein. Hier geniet u van de ‘dorpse’ rust van een gezellige buurt met prachtige, historische huizen, vlakbij alles wat Amsterdam u heeft te bieden. Aan de overzijde van de Van Baerlestraat wandelt u zo het Vondelpark in, maar de dynamiek van de stad is nooit ver weg. Cultuur opsnuiven rond het Museumkwartier, de Hollandsche Manege, wandelen langs de grachten, winkelen in ‘Zuid’ en in de P.C. Hooftstraat, heerlijk eten en uitgaan op loopafstand van uw woning – dit is zoals leven in de stad is bedoeld. Toch is het feest pas echt compleet bij thuiskomst in dit appartement, dat u omarmt en verwent.

In een bijzonder fraai en statig herenhuis aan de Roemer Visscherstraat in Amsterdam bevindt zich op de eerste en tweede verdieping dit onder architectuur gerenoveerde penthouse-appartement. Hier worden al uw woonwensen werkelijkheid! De karakteristieke grandeur van het herenhuis vormt een harmonieus en zeer elegant geheel met de eigentijdse, luxueuze uitstraling van het appartement. Bij de realisatie waren kwaliteit en het creëren van een stijlvolle woonomgeving met state-of-the-art comfort de voornaamste richtlijnen. Het resultaat is om door een ringetje te halen. Het appartement ademt een sfeer, die tegelijkertijd intiem is en internationaal georiënteerd. Het zal u direct opvallen dat nergens is gekozen voor een ‘gemakkelijke’ oplossing, maar steeds is gestreefd naar het mooiste eindresultaat, perfect passend in het geheel. Daarbij is overal rekening mee gehouden, zelfs met levensbestendigheid. Het appartement is te bereiken via het fraaie trappenhuis, maar ook met de privé-lift (een ongekende luxe), die u via de eerste verdieping, waar zich de slaapkamers bevinden, naar de woonverdieping brengt.

Het appartement biedt een bewoonbaar oppervlak van ruim 170 vierkante meter, verdeeld over vijf vertrekken. De tweede verdieping bestaat uit een fantastische leefkeuken met eetkamer van ruim 51 vierkante meter, door een glazen schuifwand met stalen kozijnen gescheiden van de living met fraaie Faber Matrix gashaard. De keuken is qua design en uitrusting state-of-the-art en van alle gemakken voorzien. De gecarboniseerd eiken kastfronten vormen een smaakvol geheel met het ‘marmeren’ Dekton blad. De Gaggenau ovens, een Quooker Flex kraan, Siemens inbouwapparatuur en een inductiekookplaat met dampafzuiging van Bora maken het geheel compleet. De keuken wordt eveneens door een glazen schuifwand met stalen kozijnen gescheiden van het ruime balkon aan de achterzijde. De eikenhouten visgraat vloer is vanuit de living en de keuken doorgetrokken naar het balkon, waardoor binnen en buiten vrijwel ongemerkt in elkaar overlopen. Via een trap is vanuit de keuken het magnifieke, geheel aangelegde, verlichte en gemeubileerde dakterras van bijna 70 vierkante meter bereikbaar. Hier heeft u uw eigen buitendomein. U heeft niet alleen maximale privacy, maar ook een geweldig uitzicht over de omgeving. Loungen, zonnen, dineren, genieten – dit is echt een dream come true!

Op de eerste verdieping bevindt zich aan de achterzijde van het huis de riante master bedroom met aansluitend een zeer complete design badkamer van Boffi met vrijstaand bad, dubbele wastafels, inloopdouche en een fraaie garderobekamer. Er zijn nog twee mooie slaapkamers, een met balkon, een tweede badkamer (Boffi) en een apart toilet. Het appartement is voorzien van maatwerk inbouwkasten, vloerverwarming, design verlichting (o.a. Flos en Modular), Nest rookmelders en airconditioning op de woonverdieping en in de master bedroom. De diverse functies in huis kunnen via een app worden aangestuurd.

De Roemer Visscherstraat wordt ’s avonds afgesloten door een verzinkbare afzetpaal, die vergunninghouders met een pasje kunnen bedienen. Dit zorgt voor rust en veiligheid. Volgens informatie van de website van de Gemeente Amsterdam is er een wachtlijst van ca. 3 maanden voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Voor de koper van dit appartement is er een (huur) parkeerplaats beschikbaar in de naastgelegen parkeergarage.

Is uw interesse gewekt? Op aanvraag verzorgen wij graag een rondleiding door dit stijlvolle en zeer gerieflijke appartement. U zult verbaasd zijn.


*********************ENGLISH TRANSLATION*********************

This perfectly renovated, extraordinarily luxurious penthouse apartment is a project by Anfora Development & Design. Situated in one of the loveliest and friendliest neighbourhoods in Amsterdam, this home offers peace, space and luxury secluded from the liveliness of the city. It’s a unique opportunity for anyone wishing to combine stylish, comfortable living with the ultimate urban existence!

There’s only one thing to say about the location: it’s perfect. Amsterdam is host to a few neighbourhoods that are head and shoulders above the rest in terms of atmosphere, quality of life, entertainment and amenities. Roemer Visscherstraat is situated in a friendly, popular residential district between Vondelstraat and Vondelpark, just behind Stadhouderskade and across from Leidseplein. You’ll be able to enjoy tranquillity reminiscent of village living in a neighbourhood filled with beautiful, historic homes, within easy reach of everything Amsterdam has to offer. It’s just a short walk to Vondelpark on the other side of Van Baerlestraat, but the energy of the city is never far away. Absorbing culture in the Museumkwartier, the Hollandsche Manege, walking along the canals, shopping in ‘Zuid’ and in P.C. Hooftstraat, with great food and entertainment within easy walking distance of your home – this is exactly how city life should be. Yet the experience is only really complete when you return home to the warm, welcoming embrace of this apartment.

This architect-renovated penthouse apartment is located on the first and second floors of an especially beautiful and stately mansion on Roemer Visscherstraat in Amsterdam. This is where all your dearest lifestyle dreams can come true! The distinctive grandeur of the mansion blends seamlessly with the contemporary, luxurious look of the apartment, creating a harmonious and elegant whole. Stylish living and state-of-the-art comfort were the priorities in the development of the apartment, and the result is a home that’s beautifully finished down to the last detail. The atmosphere of the apartment is both intimate and globally oriented. You’ll notice immediately that no shortcuts have been taken; instead, the developers have always aimed to achieve the best possible solution in order to create a perfectly unified whole. Everything has been taken into account, including every phase of a resident’s lifetime. The apartment is accessible by a beautiful staircase as well as a private lift (an unprecedented luxury) that takes you from the first floor, where the bedrooms are located, to the living area above.

The living area of the apartment is a generous 170m2 divided among five rooms. The second floor features a fantastic 51m2 kitchen and dining area. A steel-framed glass sliding door separates it from the living room with attractive Faber Matrix gas fireplace. In terms of design, the kitchen features every modern, state-of-the-art convenience you could wish for. The carbonised oak cabinets coordinate beautifully with the marble Dekton work surface. The Gaggenau ovens, Quooker Flex tap, built-in Siemens appliances and an induction stove with Bora vapour extractor complete the picture. The kitchen opens out onto the spacious balcony at the rear of the building through another steel-framed sliding glass wall. The herringbone floor in luxurious oak extends from the living room and kitchen right out to the balcony, creating an almost imperceptible blending of interior and exterior. A staircase from the kitchen leads to the magnificent, completely landscaped, illuminated and furnished rooftop terrace of almost 70m2 in area. This is your own outdoor domain, offering complete privacy and unparallelled views over the surroundings. For anyone who enjoys relaxing, dining and sunbathing outdoors, this is an absolute dream come true!

The spacious master bedroom is located on the first floor at the rear of the house, and features its own designer Boffi bathroom with freestanding bath, double washbasins, walk-in shower and elegant dressing room. There are two more attractive bedrooms, one with a balcony, and a second Boffi bathroom and separate toilet. The apartment features custom built-in wardrobes, underfloor heating, design lighting (including Flos and Modular), Nest smoke detectors, and air conditioning in the living area and the master bedroom. The various appliances in the home can be controlled through an app.

In the evenings, Roemer Visscherstraat is closed off by a retractable barrier post, which permit holders can operate with a pass. This ensures both peace and security. According to information from the Municipality of Amsterdam website, there is a waiting list of around three months for obtaining a parking permit. The purchaser of this apartment can rent a parking space in the adjacent parking garage.

Interested? We can arrange a tour of this stylish and very comfortable apartment on request. We promise you’ll be amazed.

Kenmerken

Aanvaarding
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Roemer Visscherstraat 9 B
Postcode
1054 EV
Plaats
Amsterdam
Bouw
Soort appartement
Bovenwoning, Dubbel bovenhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
ca. 170m²
Inhoud
ca. 639m³
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Airconditioning, Lift, Mechanische ventilatie
Energie
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, Vloerisolatie
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, gashaard, Vloerverwarming geheel
Buitenruimte
Ligging
Aan park, Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Balkon
Ja
Garage

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Bekijk verloop van de zon

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 020 - 676 66 33, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare woningen

Roemer Visscherstraat 9 B, Amsterdam
Kromme Waal 29 Amsterdam € 2.450.000 k.k.
Icon oppervlakte423m²
Icon woningtypeTussenwoning
Icon slaapkamers6