Pauluslaan 20

Noordwijk

€ 1.000.000 k.k.

Pauluslaan 20, Noordwijk foto-0 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-0
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-1 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-1
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-2 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-2
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-3 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-3
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-4 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-4
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-5 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-5
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-6 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-6
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-7 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-7
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-8 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-8
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-9 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-9
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-10 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-10
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-11 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-11
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-12 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-12
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-13 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-13
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-14 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-14
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-15 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-15
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-16 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-16
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-17 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-17
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-18 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-18
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-19 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-19
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-20 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-20
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-21 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-21
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-22 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-22
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-23 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-23
Pauluslaan 20, Noordwijk foto-24 Pauluslaan 20, Noordwijk foto-24
Verkocht
Bekijk 25 foto's
Icon woonoppervlakte

330m²

Icon plotSurface

507m²

Icon woningtype

Tussenwoning

Icon slaapkamers

4 Slaapkamers

Omschrijving

“The best of both worlds”

Aan de rand van Noordwijk, tussen de duinen en het centrum van Noordwijkerhout, is het prachtige landgoed Sancta Maria gelegen waarin voor u nu de gelegenheid bestaat een geweldig ruim herenhuis te bewonen.

Het landgoed dat, mede door de ontwikkelcombinatie Sancta Maria, wordt omschreven als een exclusieve woonlocatie met een weldadige rust en schoonheid, beslaat een grootte van circa 45 hectare en is opgebouwd uit een hoofdgebouw met kapel, vijf paviljoens met elk zeven herenhuizen, parkappartementen alsmede vrije kavels. Dit alles omsloten door het royaal aanwezige groene landschap en de bosrijke gebieden op het landgoed; het gezang van de vogels en de wind door de prachtige oude bomen zijn de enige geluiden die u hoort.
Het landgoed is autoluw en kindvriendelijk, met een speeltuin en speelvelden.

Dit herenhuis maakt onderdeel uit van het voormalige paviljoen Paulus. Het casco van dit gebouw dateert uit 1928 en is door de ontwikkelaar in de afgelopen jaren grondig maar met behoud van het karakteristieke karakter gerestaureerd met als motto: historisch oud, wordt prachtig nieuw. Kenmerkend is het royale woonoppervlakte, de geveldetails en de verdiepingshoogtes. De verkopers hebben bij de interne renovatie deze lijn doorgezet en een fantastisch familiehuis gerealiseerd met een woonoppervlak van 330 m2 op een kavel van 507 m2 eigen grond.

Maar liefst 14 kilometer strand en frisse (zee)lucht bevinden zich op zeer korte afstand van het landgoed. Strandrecreatie in een van de meest luxe badplaatsen in Nederland is daarmee bijzonder dichtbij gekomen. Daarnaast kent de omgeving een rijke invulling aan voorzieningen en zijn er tevens diverse scholen te vinden. De grote steden Amsterdam, Leiden en Den Haag alsmede Schiphol zijn binnen circa 30 autominuten te bereiken.

Wanneer u de hectiek van uw drukke baan in de Randstad achter u heeft gelaten en de poorten van het landgoed passeert, kan het echte genieten beginnen. Uw auto parkeert u direct achter het gebouw op een afgesloten parkeerplaats met ruimte voor drie auto’s.
De entree van het woonhuis betreedt u via de voortuin met riant terras dat op het zuidoosten gelegen is. Direct bij binnenkomst ervaart u de geweldige verdiepingshoogte van dit huis, die onder architectuur is afgebouwd. Luxe materialen, zoals Amerikaans notenhout en Corian, zijn consistent door de gehele woning gebruikt. Ook zijn zowel de begane grond als de eerste verdieping voorzien van een prachtige gietvloer. Ingebouwde spots alsmede indirect licht in het plafond zorgen er voor dat het tevens een sfeervol karakter krijgt.
De ruime zitkamer aan de voorzijde met gashaard, ingebouwde kastruimte en in de muur verwerkt surround sound (Bowers & Wilkins), loopt door in de eetkamer aan de tuinzijde. De luxe maatwerkkeuken met eiland staat in open verbinding met de eetkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur: groot formaat vaatwasser, inductiekookplaat met werkbladafzuiging (DowndraftAir System), groot formaat koelkast en dito vriezer (allen Siemens), (stoom-)oven, combioven, koffiemachine en warmhoudlades (allen Neff) alsmede Quooker kraan.

Aansluitend is er een bijkeuken met een vanuit de keuken doorlopende kastenwand. Vanuit zowel deze bijkeuken alsmede de eetkamer bereikt men de achtergelegen en verzorgd aangelegde diepe tuin. Het terras aan de eetkamer is toegankelijk middels openslaande deuren. Door de aanwezigheid van kunstgras in de tuin is deze zeer onderhoudsvrij.

Vanuit de hal met separaat toilet wordt middels een imposante trapopgang de eerste verdieping bereikt. Op deze verdieping zijn aan de voorzijde twee ruime slaapkamers gerealiseerd met in de hal een separaat toilet en toegang tot een badkamer die voorzien is van een ligbad, ruime inloopdouche alsmede een dubbele wastafel. Een separate ruimte herbergt de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Aan de achterzijde van de verdieping is de master bedroom met walk-in closet gesitueerd. De master bedroom beschikt tevens over een eigen badkamer die voorzien is van whirlpool, ruime inloopdouche met sunshower/ infraroodstraling, dubbele wastafel en afgesloten toilet. Een ingebouwd geluidsysteem completeert deze kamer.

De begane grond en eerste verdieping worden verwarmd door vloerverwarming die per vertrek separaat aan te passen is.

De immense kapverdieping met spanten in het zicht is in twee ruimten verdeeld met een vide. Een goed formaat (logeer)kamer beschikt over een eigen douche en wastafel. Tevens is er een apart toilet aanwezig. De voorzolder is ideaal in te richten als werkkamer en hier bevindt zich tevens de technische ruimte.

Onder de trapopgang op de begane grond is er een toegang gerealiseerd naar de onder de woning aanwezige kelder met voldoende stahoogte. De kelder is niet door de huidige bewoners afgebouwd. Dit biedt u de mogelijkheid een extra verblijfsruimte (voor bijvoorbeeld een bioscoop, gym, speelkamer of sauna) te realiseren.
Op de tot de woning behorende parkeergelegenheid is het mogelijk om een garage, berging, carport of een combinatie daarvan te realiseren.

Dit herenhuis biedt u kortom de mogelijkheid om zeer ruim te wonen op een unieke locatie. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan dit landgoed om dit met eigen ogen te zien.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 330 m2
• Perceeloppervlakte: 507 m2
• Hoogwaardig verbouwd met gebruik van luxe materialen
• Karakteristiek herenhuis met modern wooncomfort
• Hoge plafonds
• Onderdeel van het prachtige en unieke landgoed Sancta Maria********************ENGLISH TRANSLATION************************

“The best of both worlds”

The beautiful Sancta Maria estate, located on the outskirts of Noordwijk and between the dunes and the centre of Noordwijkerhout, offers a wonderful opportunity: to live in a fantastic, spacious town house.

The Sancta Maria development consortium describes the estate as an exclusive residential location of unsurpassed tranquillity and beauty. It is approximately 45 hectares in size and consists of a main building with a chapel, five pavilions housing seven town houses each, park apartments and free plots. All of this is nestled in expansive natural surroundings and wooded areas that ensure the only sounds to reach your ears will be birdsong and the whispering of the wind through the estate’s majestic old trees.
The estate is car-free and child-friendly, with a playground and playing fields.

This particular town house is part of the former Paulus pavilion. The body of the building dates back to 1928 and has been thoroughly restored by the developer in recent years. The building’s unique character has been maintained in accordance with the developer’s motto: bygone era becomes modern beauty. Distinctive features include the generous living space, the façade details and the high ceilings. In renovating the interior, the sellers continued this style theme to create a fantastic family home with a living area of 330 m2 on a 507 m2 private plot.

A very short distance away from the estate you can enjoy the fresh sea air on a 14km stretch of beautiful beach. Seaside recreation at one of most luxurious seaside resorts in the Netherlands has never been so accessible! Every amenity imaginable is within easy reach, including a variety of schools. Large cities such as Amsterdam, Leiden and The Hague are just 30 minutes away by car, as is Schiphol Airport.

True enjoyment begins when you drive through the gates of the estate, leaving your hectic Randstad job behind you. You can park your car directly behind the building in an enclosed parking area with space for three cars.
The entrance to the home is on the south-east side of the building, via the front garden and generous terrace. Once inside, the lofty ceilings in this architecturally renovated home will take your breath away. Luxurious materials such as American walnut and Corian have been used throughout. Both the ground floor and first floor have been beautifully finished with an attractive poured floor. Built-in spotlights and indirect ceiling lighting provide a pleasant atmosphere.
The spacious sitting room at the front of the house is equipped with a gas fireplace, built-in cabinets and a Bowers & Wilkins surround sound system incorporated into the wall, and opens into the dining area on the garden side. The luxury custom kitchen merges with the dining area and features an island. It comes equipped with every modern convenience, including a large dishwasher, induction stove with worktop extraction (DowndraftAir System), generous fridge and freezer (both by Siemens), a steam oven, combination oven, coffee machine and warming drawers (all by Neff), and a Quooker tap.

There is an adjacent utility room with built-in wall units that extend from the kitchen. The beautifully maintained landscaped garden is accessible from both the utility room and the dining room. Patio doors open onto the terrace outside the dining room. The garden is extremely low maintenance, thanks to the use of artificial grass.

The hall with separate toilet gives access to the first floor by way of an impressive staircase. This floor houses two spacious bedrooms at the front of the house, with a separate toilet in the hallway and access to a bathroom with a bath, large walk-in shower and a double sink. There is also a separate room with connections for a washing machine and dryer.

The master bedroom is at the rear of the house, and features a walk-in closet. It also has its own bathroom with whirlpool, spacious walk-in shower with sun shower/infrared light, double sink and an enclosed toilet. A built-in sound system is the special touch that completes this room.

Floor heating is installed on the ground floor and first floor, and this can be adjusted separately for each room.

The enormous second floor with exposed trusses is split into two spaces by a void. There is a good-sized guest bedroom with its own shower and sink, as well as a separate toilet. The attic would make a perfect workroom, and also houses the home’s technical area.

The basement beneath the house can be accessed through the space under the staircase on the ground floor, and offers sufficient headroom to allow it to be used. The current residents have not completed this space, and it offers a range of possibilities for creating an additional living space, such as a home cinema, gym, playroom or sauna.
The parking area belonging to the property can also be developed into a garage, storage area, carport or a combination of these.

In short, this town house provides an excellent opportunity for spacious living in an extraordinary location. We invite you to come and visit this exceptional estate and experience it for yourself.

Particulars:
• Living area: 330 m2
• Plot area: 507 m2
• High-quality renovation with luxury materials
• Distinctive town house equipped with every modern comfort
• High ceilings
• Part of the unique and splendid Sancta Maria estate

Kenmerken

Aanvaarding
Servicekosten
€ 45
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Pauluslaan 20
Postcode
2204 CA
Plaats
Noordwijk
Bouw
Soort woonhuis
Herenhuis, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
ca. 330m²
Perceeloppervlakte
ca. 507m²
Overig oppervlakte
ca. 63m²
Inhoud
ca. 1156m³
Indeling
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Dakraam, Mechanische ventilatie, Rookkanaal, TV-Kabel
Energie
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, Vloerisolatie
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Ketel
(2015)
Buitenruimte
Ligging
Aan park, Vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Achtertuin
West, 162m², 900×1800cm
Garage
Soort garage
Garage mogelijk

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Bekijk verloop van de zon

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 020 - 676 66 33, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms