Groenlandse kade 89

Vinkeveen

€ 3.995.000 k.k.

Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-0 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-0
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-1 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-1
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-2 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-2
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-3 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-3
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-4 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-4
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-5 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-5
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-6 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-6
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-7 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-7
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-8 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-8
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-9 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-9
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-10 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-10
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-11 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-11
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-12 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-12
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-13 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-13
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-14 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-14
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-15 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-15
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-16 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-16
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-17 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-17
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-18 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-18
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-19 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-19
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-20 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-20
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-21 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-21
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-22 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-22
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-23 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-23
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-24 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-24
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-25 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-25
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-26 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-26
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-27 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-27
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-28 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-28
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-29 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-29
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-30 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-30
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-31 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-31
Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-32 Groenlandse kade 89, Vinkeveen foto-32
Verkocht
Bekijk 33 foto's
Icon woonoppervlakte

546m²

Icon plotSurface

3.279m²

Icon woningtype

Vrijstaande woning

Icon slaapkamers

5 Slaapkamers

Omschrijving

Elke dag vakantie

Een heerlijke villa aan het water, bootje voor de deur, rust en natuur en dat alles op slechts vijftien minuten van hartje Amsterdam. Het bestaat.

Wie wil er niet elke ochtend wakker worden, de gordijnen openen en genieten van een magnifiek uitzicht over de plassen? De zon, die door de optrekkende nevels priemt en het water laat twinkelen als een sterrenhemel, vogels die kwetterend over de plassen scheren, een bootje dat er op uittrekt en aan de horizon de kerktoren van Vinkeveen. Voor liefhebbers van water, natuur en comfortabel leven is de rustieke, rietgedekte villa met botenhuis op de oostelijke oever van de Vinkeveense Plassen een absolute dream come true.

Maar weet u wat deze heerlijke villa echt uniek maakt? Het simpele feit dat u niet alleen middenin de waterrijke natuur woont, maar tevens binnen een kwartiertje in Amsterdam bent. De oprit naar de A2 bevindt zich op slechts enkele minuten van de woning en daarmee liggen de hoofdstad en de rest van Nederland letterlijk binnen handbereik. Als u aan de Zuidas in uw auto stapt na een lange en vermoeiende dag op kantoor, weet u dat u een kleine vijftien minuten later met een glas wijn in de hand ontspannen aan de rand van het water zit en de hectiek van de Randstad verder weg lijkt dan ooit.

Een unieke plek
Misschien stapt u meteen vanaf de hardhouten steiger in uw boot, voor een tocht over de plassen – mooier kunt u de dag niet afsluiten. Op deze unieke plek ervaart u een voortdurend vakantiegevoel: erop uit met de kano, zeilen, zwemmen of gewoon heerlijk relaxen en wegdromen, met de blik over het rustgevende water. Het is een belangrijk aspect van het woongenot dat deze villa voor u in petto heeft en de waarde daarvan laat zich nauwelijks in geld uitdrukken. En het is zeker niet het enige wat dit riante landhuis u te bieden heeft.

Het grondstuk van circa 4.000 m² omvat ondermeer een zeer ruim voorterrein met plaats voor meerdere auto’s, diverse terrassen, een separaat botenhuis, een stijlvol aangelegde tuin aan het water en meerdere aanlegsteigers. De icing on the cake: Via een ophaalbrug is het eigen eiland achter de villa bereikbaar. Daar beschikt u over een uitgestrekte zonneweide en kunt u naar het einde van een lange landtong wandelen – een betoverend mooie plek, waar u zich omringd weet door water. Tegenover de ingang van de villa ligt nog een privé grondstuk met minimaal twintig parkeerplaatsen. Altijd handig als u een feestje geeft en u verwacht veel gasten.

De villa
De villa is gebouwd in 2007 en biedt 546 m² netto woonoppervlak (838 m² bruto), verdeeld over drie woonlagen en een zeer comfortabel souterrain. Er zijn in totaal negen kamers, waarvan zes slaapkamers met vier badkamers.

Begane grond
Op de begane grond komt u via een ruime hal met fraai trappenhuis in de zeer riante woonkamer met fraaie natuurstenen vloer, open haard (gas), openslaande deuren naar het terras en een panoramisch uitzicht over de plassen. De aangrenzende keuken is in landelijke stijl uitgevoerd. Middelpunt is het robuuste fornuis van Boretti. Overige apparatuur, ondermeer een inbouw koffiemachine, is van Gaggenau. Ook hier openslaande deuren naar het heerlijke terras. De aparte werkkamer heeft de sfeervolle allure van een bibliotheek in Engelse stijl, met een wandmeubel uitgevoerd in gloedvol hout.

1e & 2e verdieping
Op de verdieping geeft een zeer ruime hal – met balkon – toegang tot drie slaapkamers, waaronder een studio-appartement met slaap- en zitkamer, een mooie badkamer en een balkon. De luxueuze mastersuite met open haard, airco en balkon, omvat een slaapkamer, een comfortabele badkamer en een maatwerk dressing. Op de tweede verdieping treft u een vierde slaapkamer aan met de allure van een studio-appartement, compleet met zitgedeelte en badkamer.

Souterrain
Het souterrain bestaat uit twee gedeelten: een grote parkeergarage (met oplaadpunt) voor minimaal vijf auto’s, bereikbaar door een verwarmde hellingbaan, en een woon- en ontspanningsgedeelte. Hier treft u ondermeer een fitnessruimte aan met sauna, douche en toilet, een gezellig café met bar, biljart en zitgedeelte, een geklimatiseerde wijnkelder en de afsluitbare toegang tot de garage. Het botenhuis heeft een elektrische deur, plaats voor meerdere vaartuigen en veel bergruimte. Het houten zonnedeck met whirlpool bij het botenhuis biedt veel privacy.

Algemeen
Op loopafstand van de villa bevinden zich meerdere uitstekende restaurants en lounge-gelegenheden, zoals de bekende Harbour Club Vinkeveen en Villa Lokeend. Sfeervolle dorpen als Loenen aan de Vecht, Vinkeveen, Vreeland en Baambrugge zijn met de auto binnen tien minuten te bereiken. Dit is een ideaal huis voor mensen die van water, rust en gezelligheid houden: de gezelligheid van een heerlijk, luxueus huis en de rust van deze prachtige omgeving met z’n Hollandse luchten en water. Op een kwartier rijden van Utrecht én Amsterdam worden al uw woonwensen werkelijkheid.

• Woonoppervlakte ca. 546 m2
• Perceeloppervlakte van 4.690 m2 waarvan 3.792 m2 in eigendom en 1.411 m2 in huur.
• De villa is gebouwd in 2007
• Drie woonlagen en een zeer comfortabel souterrain
• Totaal negen kamers, waarvan zes slaapkamers met vier badkamers
• Separaat botenhuis
• Privé eiland met brug vanuit de tuin te bereiken
• Inpandige garage voor 6 auto’s met elektrische deuren en verwarmde oprit


***************************ENGLISH TRANSLATION***********************************

Every day is a holiday

A wonderful villa at the water’s edge, a boat parked at your front door, peaceful natural surroundings... all just fifteen minutes from the heart of Amsterdam. For real.

Who wouldn’t love to wake up every day and open the curtains to a magnificent view over the lakes? The sun piercing the rising mist and casting sparkles over the water so it glitters like a starry sky, twittering birds darting across the surface, a boat venturing out onto the lake, and the Vinkeveen church spire visible in the distance. For anyone fond of water, nature and a comfortable lifestyle, this rustic, thatched villa with boathouse on the east bank of the Vinkeveense Plassen is a dream come true.

But the thing that makes this villa truly unique is its location – surrounded by natural wetlands, yet just 15 minutes from Amsterdam. The on-ramp to the A2 highway is mere minutes away, which means the country’s capital and the rest of the Netherlands are at the tip of your fingers, figuratively speaking. When you get into your car in the Zuidas financial district after a long, tiring day, it’s a great feeling to know that within a quarter of an hour you’ll be sitting at the water’s edge with a glass of wine in your hand. The bustle of the Randstad will seem very far away indeed.

A unique place
Or perhaps you’ll step straight into your boat from the hardwood jetty and head out onto the lake – it’s hard to imagine a nicer end to the day! This unique place will give you the feeling of being on a permanent holiday: canoeing, sailing, swimming, or just relaxing and daydreaming as you enjoy the view over the soothing water. This is an essential feature of this villa in terms of enjoyable living, and its value is hard to express in financial terms. And it’s absolutely not the only thing this spacious country home has to offer.

The plot of approximately 4,000 m2 includes a generously sized forecourt with space for several cars, terraces, a separate boathouse, an elegant landscaped garden down to the water’s edge, and several jetties. And the icing on the cake is the drawbridge that offers access to the private island behind the villa. There you can enjoy a sun-drenched stretch of lawn, and walk to the end of the long headland to enjoy the enchanting experience of being surrounded by water. Opposite the entrance to the villa is a private plot of land with at least 20 parking spaces – very handy when you’re hosting a party with a lot of guests.

The villa
The villa was built in 2007 and comprises 546 m² net living space (838 m² gross) spread over three floors and a very comfortable basement. There are nine rooms in total, including six bedrooms with four bathrooms.

Ground floor
On the ground floor, you enter the spacious hall with attractive staircase and then pass through into an ample living room with beautiful natural stone floor, open fireplace (gas), patio doors opening onto the terrace, and a panoramic view over the lakes. The adjoining country-style kitchen features a solid Boretti stove and Gaggenau appliances, including a built-in coffee machine. Patio doors here, too, lead out to the marvellous terrace. The separate study exudes the atmosphere of an English-style library, with a wooden wall cabinet in warm tones.

First & second floor
Upstairs, an extremely commodious hall with its own balcony leads to three bedrooms, including a studio apartment with a bed/sitting room, attractive bathroom and a balcony. The luxurious master suite with open fireplace, air conditioning and balcony, comprises a bedroom, pleasant bathroom and a custom dressing room. The second floor houses a fourth bedroom that also gives the impression of a studio apartment, with its sitting area and bathroom.

The basement
The basement is divided into two sections: a large garage (with charging point) housing at least five cars and accessible by a heated ramp, and a living and relaxation area. This latter accommodates a gym with a sauna, shower and toilet, a congenial café with a bar, billiard table and seating, a climate-controlled wine cellar, and lockable access to the garage. The boathouse features an electric door, sufficient space for several vessels, and plenty of storage space. The wooden sun deck with whirlpool next to the boathouse is completely secluded.

General
There are a number of excellent restaurants and lounges within walking distance from the villa, such as the famous Harbour Club Vinkeveen and Villa Lokeend. Charming villages such as Loenen aan de Vecht, Vinkeveen, Vreeland and Baambrugge are just ten minutes away by car. For people who love water, serenity and a welcoming atmosphere, this warm, luxurious home situated on the lake’s edge under Dutch skies in peaceful surroundings is simply perfect. All your lifestyle dreams come true, just fifteen minutes by car from both Utrecht and Amsterdam.

• Living area approx. 546 m2
• Construction year 2007
• Three floors and a very comfortable basement
• Nine rooms in total, including six bedrooms with four bathrooms
• Separate boathouse
• Private island accessible by a bridge from the garden
• Indoor garage for six cars, with electric doors and heated driveway

Kenmerken

Aanvaarding
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Groenlandse kade 89
Postcode
3645 BC
Plaats
Vinkeveen
Bouw
Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
ca. 546m²
Perceeloppervlakte
ca. 3.279m²
Overig oppervlakte
ca. 153m²
Inhoud
ca. 1404m³
Indeling
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Jacuzzi, Airconditioning, Sauna
Energie
Warm water
C.V.-ketel, Gasboiler eigendom
Verwarming
C.V.-ketel, gashaard, Vloerverwarming gedeeltelijk
Buitenruimte
Ligging
Aan het water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarroute
Tuin
Tuin rondom
Garage
Soort garage
Inpandig

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Bekijk verloop van de zon

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 020 - 676 66 33, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms