Prinsengracht 827 H, Amsterdam

Vraagprijs   € 4.750 per_month  

Omschrijving

Prachtige ruimte gelegen nabij het Spiegelkwartier met geweldig uitzicht over de Prinsengracht.
De hoogte in het pand en de zichtbare balklaag zorgen voor een authentieke uitstraling. De begane grond bestaat uit 132 m2 bedrijfsruimte. Het bijzondere aan de ruimte is de hoogte van méér dan vier meter en het glazen plafond op twee plekken in de uitbouw. Aan de voorzijde een prachtige hoge pui, in het midden van de bedrijfsruimte een kitchenette en een separate toiletruimte. Aan het plafond zijn mooie armaturen.

Aan bijzondere winkels in de omgeving geen tekort, in de Nieuwe Spiegelstraat voeren galerijen en boutique shops de boventoon. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden in de directe omgeving te vinden, zoals ‘Buffet van Odette’, restaurant RED of het onder Amsterdammers welbekende café ‘de Heuvel’.

Bestemming: Gemengd1

Kenmerken

Vraagprijs
€ 4.750 per_month
Wijk
Van Loonbuurt
Locatie
city_center, residential
Postcode
1017 KB Amsterdam
Type
shop
Bouwjaar
1660
Totaaloppervlakte
132m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Prinsengracht 827", "zipCode": "1017 KB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3628138, "lng": 4.8889109 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?