Sarphatistraat 54 H, Amsterdam

Vraagprijs   € 55.000 per_year  

rented

Omschrijving

SARPHATISTRAAT 54-H te AMSTERDAM

Gelegen op de hoek van de Sarphatistraat / Weesperstraat bieden wij deze mooie kantoorvilla aan van ca. 174m².

Met marmer beklede entree, het souterrain van 72 m² (laag 1) heeft een groot kantoorvertrek en keuken met bergruimte en toilet. Op de begane grond (laag 2) bevindt zich een groot kantoorvertrek van ca. 68 m² met zeer hoog plafond en veel zicht naar buiten. Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u op de 1e verdieping (laag 3) met groot kantoorvertrek van ca. 58 m² met pantry en balkon, hoge plafonds en 2 marmeren schouwen.

De locatie zelf is ideaal gelegen en goed bereikbaar met de auto, de metro- en tramhalte liggen voor de deur.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt casco opgeleverd in de huidige staat, inclusief de huidige indeling en voorzieningen.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg.

Huursom:
€ 55.000 per jaar.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model 2015) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Zekerheidstelling:
Huurder zal een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 55.000 per_year rented
Wijk
Sarphatistrook
Locatie
residential
Postcode
1018 GP Amsterdam
Type
office_space
Bouwjaar
1880
Totaaloppervlakte
174m²
Verdiepingen
3

Locatie

[ { "address": "Sarphatistraat 54", "zipCode": "1018 GP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3611052, "lng": 4.9085764 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?