Spuistraat 232, Amsterdam

Vraagprijs   € 775.000 buyer_cost  

sold

Omschrijving

Spuistraat 232 te 1012 VV Amsterdam

Algemeen:
Geheel verhuurd pand op uitstekende locatie in Amsterdam Centrum gelegen, direct achter de Dam, bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en entresol en een afzonderlijke bovenwoning op de eerste, tweede en kapverdieping.

Omschrijving:
Het pand bestaande uit een bedrijfsruimte met bovenwoning met aan- en toebehoren en ondergrond, staande en gelegen aan de Spuistraat 232 te 1012 VV Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie F, nummer 1423, groot vierendertig centiare welk pand is aangewezen als monument in de zin van de Erfgoedwet.

Gebruik:
Geheel verhuurd. Bedrijfsruimte op de begane grond, thans in gebruik als tattoo shop. Maandelijkse huurprijs € 1750,-. De woning is verdeeld over de tweede verdieping, derde verdieping en zolder en is verhuurd voor een huurprijs van € 1.516,50 per maand. De huidige huur bedraagt circa € 39.000 per jaar voor het geheel. Het geheel is circa 115 m2 groot.

Kadaster/eigendom:
De kadastrale gegevens zijn in de bijlage toegevoegd.
Het pand is gelegen op eigen grond.

Staat van onderhoud:
Het pand verkeert in een nette staat van onderhoud.

Voorwaarde verkoper:
Verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van niet gunning voor.

Bankgarantie:
Binnen twee weken na het tekenen van de koopakte dient er een waarborgsom dan wel een
bankgarantie ter hoogte van 10 % van de koopsom te worden gesteld.

Oplevering:
Levering en oplevering binnen 6 weken na het tekenen van de koopakte.

Garanties:
Verkoper verleent generlei garanties voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de
opgave van wat hiervoor, in de bijlagen, bij advertenties of elders mondeling of schriftelijk is vermeld of achterwege is gebleven.

Informatie:
Voor overige informatie kunt u terecht bij de heer Mr. Jeel Heule.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 775.000 buyer_cost sold
Wijk
Spuistraat Zuid
Postcode
1012 VV Amsterdam
Type
business_space
Bouwjaar
-1906
Totaaloppervlakte
36m²

Locatie

[ { "address": "Spuistraat 232", "zipCode": "1012 VV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3712617, "lng": 4.8890935 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?