Tweede Hugo de Grootstraat 12 H, Amsterdam

Vraagprijs   € 1.950 per_month  

rented

Omschrijving

Tweede Hugo de grootstraat 12 te Amsterdam. *** --- ***

Winkelruimte op een uitstekende zicht locatie gelegen in een zeer charmant bouwblok dat de monumentenstatus draagt. Dit zie je terug in prachtige gevels en veel authentieke details! De winkelruimte is zeer centraal gelegen in de Frederik Hendrikbuurt, direct naast de Jordaan, Zuid, veel winkels en gezellige restaurants.

Daar komt ook nog eens bij dat er een perfecte bereikbaarheid is wat betreft het openbaar vervoer, de ligging naar de uitvalswegen en de binnenstad.

Het winkeloppervlak bestaat uit circa 77 m2 en heeft een front breedte van 4 meter.

Huuraanpassing:
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 + 5 optiejaren, andere periodes zijn bespreekbaar.

Huurcontract:
De huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken, oktober 2012 (ROZ), aangevuld met algemene en bijzondere bepalingen alsmede de aanvulling van januari 2015.

Huurprijs:
voor het eerste jaar bedraagt de huurprijs € 23.400,-- per jaar. Er wordt geen BTW geheven.

Huurbetaling:
Per kwartaal, bij vooruitbetaling te voldoen

Zekerheidstelling:
Huurder dient ter zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen een waarborg in de vorm van een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huurverplichting.

Bestemming:
Winkelruimte.

Gebruik:
Huurder dient te allen tijde zelf te onderzoeken of het door hem beoogde gebruik van het gehuurde toegestaan is.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vergunningen bij de desbetreffende (gemeentelijke) instanties

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.950 per_month rented
Wijk
Frederik Hendrikbuurt Zuidoost
Locatie
residential
Postcode
1052 LC Amsterdam
Type
shop
Bouwjaar
1882
Totaaloppervlakte
77m²
Verdiepingen
1
Front breedte
400

Locatie

[ { "address": "Tweede Hugo de Grootstraat 12", "zipCode": "1052 LC", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3743857, "lng": 4.8743715 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?