Bloemgracht 84 boven - Amsterdam

Vraagprijs   € 2.500.000 Затраты покупателя  

Omschrijving

Bloemgracht 84 bovenhuis

In een statig pand aan de prachtige Bloemgracht aan de voet van de Westertoren, geheel bovenhuis bestaande uit vier woningen met twee leeg op te leveren verdiepingen. Totale oppervlakte bedraagt circa 413 m2, waarvan circa 211 m2 leeg op te leveren.

Deze rustige gracht ligt midden in het bruisende Amsterdam Centrum. Aan de bloemgracht waren in de 17e eeuw vele ververijen gevestigd. Zelfs Rembrandt van Rijn had hier een atelier. Dit verleden zorgt ervoor dat de Bloemgracht één van de meest karakteristieke grachten van Amsterdam is.

Juridisch:
Het pand is op 10 april 2017 gesplitst in twee appartementsrechten en is op eigen grond gelegen. Te koop wordt aangeboden het bovenhuis (index A2) bestaande uit vier woningen (Bloemgracht 84 B, C, D en E). De eerste en tweede verdieping wordt onder gestanddoening van de huidige huurovereenkomsten geleverd, de derde, vierde en zolderverdieping wordt leeg opgeleverd.

Huren en gebruik:
- woning op de eerste verdieping: € 1.750,- per maand
- woning op de tweede verdieping: € 359,56 per maand
Totale jaarhuur: € 25.314,72

- derde verdieping: LEEG
- vierde en kapverdieping: LEEG

Algemeen:

- Totale oppervlakte circa 413 m2, waarvan circa 211 m2 leeg op te leveren.
- In 2010 voorzien van een nieuwe fundering.
- Vele mogelijkheden.
- Monument
- Vaste notaris: Buma Algera notariaat.
- Eigen grond.

Vraagprijs € 2.500.000,- k.k.

Gaarne ontvangen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten alsmede de diverse mogelijkheden die het pand biedt.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.500.000 Затраты покупателя
Status
Доступно
Oplevering
по согласованию

Bouw

Soort appartement
Квартира на верхнем этаже
Woonlaag
1
Soort bouw
Существующий
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Удовлетворительно
Onderhoud buiten
Удовлетворительно
Bijzonderheden
Памятник

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
413m²
Inhoud
1224m³

Indeling

Aantal kamers
14
Aantal slaapkamers
11
Verdiepingen
5

Energie

Warm water
Центральное отопление
Verwarming
Центральное отопление
Ketel
(combinedFurnace, Собственное)

Buitenruimte

Ligging
Рядом с набережной, В центре, В жилом районе, Хорошая видимость

Locatie

[ { "address": "Bloemgracht 84", "zipCode": "1015 TM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3748736, "lng": 4.8807623 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?