Churchill-laan 27 A 3 - Amsterdam

Vraagprijs   € 535.000 Затраты покупателя  

Продано

Omschrijving

Churchill-laan 27 A 3, 1078 DD Amsterdam

Ruim bovenhuis verdeeld over anderhalve verdieping met een woonoppervlakte van 138 m2 en een eigen opgang vanaf de straatzijde!

Als onderdeel van het door H.P. Berlage uitgeschreven Plan Zuid, is dit Hilwiscomplex naar architect J.F. Staal een mooi visitekaartje voor de Rivierenbuurt. De markante bouw zorgt voor ruim opgezette appartementen. Gunstig gelegen in stadsdeel Zuid met op korte afstand in de Rijnstraat een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden in de directe omgeving. Het openbaar vervoer stopt praktisch voor de deur. De ringweg A-10 is binnen enkele autominuten bereikbaar.

De indeling van het bovenhuis is als volgt;

Na een hardstenen buitentrap bereikt u de eigen opgang vanaf de eerste verdieping. Bij binnenkomst op de derde verdieping heeft u entree in een ruime hal die aan de voorzijde toegang geeft tot een woonkamer en suite die over de gehele breedte van de woning is gesitueerd. Deze woonkamer is eenvoudig te scheiden waardoor er een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden.
Aan de achterzijde van de verdieping zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd met daar tussenin een eenvoudige keuken. De linker slaapkamer alsmede de keuken geven toegang tot het balkon dat op het zuiden gelegen is.
De nette badkamer is in het midden van de verdieping geplaatst en is voorzien van twee douches, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Het toilet is separaat.

Middels een interne trap bereikt u de vierde verdieping alwaar nog eens twee slaapkamers te vinden zijn. De grootste heeft tevens een inbouwkast.

Bij elkaar opgeteld kan dit bovenhuis dus bestaan uit vijf slaapkamers en een woonkamer waardoor bewoning door meerdere personen mogelijk is.

Het appartement maakt onderdeel uit van de actieve vereniging van eigenaars "De Roos" die beheerd wordt door Newomij. De maandelijkse servicekosten bedragen € 143,86. Het eigendom is belast met gemeentelijke erfpacht. De huidige canon is afgekocht is afgekocht tot 1 maart 2055.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 138 m2
- Gemeentelijke erfpacht, canon afgekocht tot 1 maart 2055
- Maandelijkse servicekosten: € 143,86
- Gemeentelijk monument

Graag verwelkom wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 535.000 Затраты покупателя
Status
Продано
Oplevering
по согласованию

Bouw

Soort appartement
Квартира на верхнем этаже, Квартира
Woonlaag
4
Soort bouw
Существующий
Bouwjaar
1931
Onderhoud binnen
Посредственно
Onderhoud buiten
Посредственно
Bijzonderheden
Памятник

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138m²
Inhoud
365m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Verdiepingen
2

Energie

Isolatie
Частичный стеклопакет
Warm water
Центральное отопление
Verwarming
Центральное отопление
Ketel
(combinedFurnace, Собственное)

Buitenruimte

Ligging
Возле оживленной дороги, В жилом районе, Хорошая видимость
Balkon
Да

Locatie

[ { "address": "Churchill-laan 27", "zipCode": "1078 DD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3463237, "lng": 4.901047 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?