Kerkstraat 363 C - Amsterdam

Vraagprijs   € 2.000 в месяц excluding  

Omschrijving

Luxe en strak afgewerkt appartement op de tweede verdieping welke modern ingericht verhuurd wordt.

Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementencomplex op een uitstekende locatie in het centrum van Amsterdam. Vanuit de woonkamer is drie ramen breed zicht op het Amstelveld. Een beeld dat nooit verveelt en een afwisselend en gevarieerd beeld geeft in de seizoenen van het jaar.

Vrijwel direct om de hoek met de Utrechtsestraat; een breder aanbod aan winkels, restaurants/ cafés en openbaar vervoer in een straat is er niet.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurig trappenhuis heeft u entree op de tweede verdieping. Ruime hal met een separaat toilet en aparte kast met de opstelplaats voor de wasmachine en droger.
Bijzonder ruime en lichte woonkamer, mede veroorzaakt door de hoge plafonds. Open verbinding met de keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken, maar ook vanuit de hal is de slaapkamer toegankelijk welke aan de rustige achterzijde van het appartement gesitueerd is.

De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafel en handdoekradiator. Deze badkamer is zowel vanuit de hal als de slaapkamer te bereiken.

Over de indeling is door verhuurder zorgvuldig nagedacht. Zo is het mogelijk de woonkamer van de keuken af te sluiten. Doordat de slaapkamer mede een toegang heeft via de hal, zijn er twee ruimtes te realiseren die beide gebruik kunnen maken van de keuken en badkamer, zonder elkaar tegen te komen. Thans is er één slaapkamer aanwezig in het appartement, maar de mogelijkheid bestaat om een tweede slaapkamer te realiseren aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
- Voorbehoud gunning verhuurder;
- Verhuur bepaalde tijd met een maximum van 2 jaar;
- Twee maanden waarborgsom;

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.000 в месяц excluding
Servicekosten
€ 50
Status
Доступно
Oplevering
по согласованию

Bouw

Soort appartement
Квартира на верхнем этаже, Квартира
Woonlaag
2
Soort bouw
Существующий
Bouwjaar
1905
Onderhoud binnen
Хорошо
Onderhoud buiten
Хорошо

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80m²
Inhoud
250m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
1

Energie

Isolatie
Стеклопакет
Warm water
Центральное отопление

Buitenruimte

Ligging
В центре, Хорошая видимость

Locatie

[ { "address": "Kerkstraat 363", "zipCode": "1017 HW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3627847, "lng": 4.8977689 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Zonnewijzer

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie