Lijnbaansstraat 3 en 3A - Amsterdam

Vraagprijs   € 550.000 Затраты покупателя  

Продано

Omschrijving

Lijnbaansstraat 3 en 3A

Verscholen achter de Elandsgracht en te bereiken vanaf de Lijnbaansgracht of de Hartshoorngang liggen deze twee panden die in combinatie worden verkocht.

Het betreffen twee uit circa 1918 daterende panden met een totaal aan oppervlakte van circa 164 m² BVO. Een rijke historie aan gebruik waaronder tevens een meubelfabriek. De algehele staat van onderhoud is slecht. De panden dienen grondig gerenoveerd te worden zowel intern als extern. Daarbij behoort ook het casco.

Rustig doch uiterst centraal gelegen met in de directe omgeving een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. De recent opgeknapte Elandsgracht is de doorgaande route naar de verdere binnenstad en heeft aan de andere zijde aan de Marnixstraat diverse buslijnen en trams die u de stad doorbrengen. Voor cultuur en ontspanning is het nabij gelegen Leidseplein en Nieuwe DelaMar theater.

Huidige indeling:
De beide panden zijn bouwkundig met elkaar samengevoegd en hebben zowel op de begane grond als de verdieping een doorloop. De begane grond is ingericht als bedrijfsruimte/ opslag en op de verdieping is er aan de zijde van nummer 3 een woonkamer met open keuken. Aan de zijde van nummer 3A bevinden zich twee kamers met daartussenin een badkamer die voorzien is van een douche, toilet, wastafel en handdoekradiator. Aan beide zijde is er een trapopgang.

Kadastraal
Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie E, nummers 7549 en 1914, groot respectievelijk 55 centiare en 45 centiare. Gelegen op eigen grond.

Bestemming
Conform het thans vigerende bestemmingsplan, Westelijke Binnenstad, is de huidige bestemming Gemengd-1 met daarbij als dubbelbestemming in het kader van waarde – cultuurhistorie, een orde 3.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Er is een plattegrond van de huidige situatie beschikbaar.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 550.000 Затраты покупателя
Status
Продано
Oplevering
по согласованию

Bouw

Soort woonhuis
Коттедж, Дом блокированной застройки
Soort bouw
Существующий
Bouwjaar
1918
Onderhoud binnen
Плохо
Onderhoud buiten
Плохо

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
164m²
Perceeloppervlakte
100m²
Inhoud
463m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
2

Energie

Warm water
Центральное отопление
Verwarming
Центральное отопление
Ketel
(Собственное)

Buitenruimte

Ligging
Возле тихой дороги, В центре, В жилом районе

Locatie

[ { "address": "Lijnbaansstraat 3", "zipCode": "1016 ST", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3697192, "lng": 4.8797346 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Zonnewijzer

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?