Van Baerlestraat 130 - Amsterdam

Vraagprijs   € 3.100.000 Затраты покупателя  

Omschrijving

Geheel leeg op te leveren pand in Amsterdam Zuid gelegen, bestaande uit een winkelruimte op de begane grond met goede sta-hoge kelder alsmede vier afzonderlijke bovenwoningen.

Omschrijving:
Het woonhuis bestaande uit een winkelruimte (begane grond en kelder) met tuin en vier afzonderlijke bovenwoningen (eerste, tweede, derde en vierde verdieping) met ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren, plaatselijk bekend Van Baerlestraat 130 te (1071 BD) Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie U, nummer 3823, groot één are en negenentwintig centiare.

Gebruik:
het verkochte zal bij levering leeg en ontruimd worden opgeleverd voor wat betreft de woningen. De woningen zijn elk groot tussen de 75 en 80m2 en voorzien van balkon danwel dakterras. De bovenste verdieping met dakterras is er recentelijk met vergunning op gezet en dient nog te worden afgebouwd intern. Voor wat betreft de winkelruimte wordt deze leeg opgeleverd per 1 januari 2018. De huidige huur bedraagt ca. €51.684 per jaar voor ca. 155-160 m2 ( inclusief kelder). Deze winkel biedt verrassende mogelijkheden middels een splitlevel en zeer hoge kelder. aan de achterzijde een bescheiden tuintje.

Locatie:
De Van Baerlestraat is gelegen in het culturele hart van de hoofdstad met in de directe omgeving
het Koninklijk Concertgebouw, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum.

Er is een bijzonder breed aanbod van winkels (P.C., Hoofstraat, Beethovenstraat , Cornelis Schuytstraat en de Pijp), horeca (alle denkbare nationale- en internationale keukens gelegen op een steenworp afstand), de beroemde Albert Cuypmarkt en veel groen (Vondelpark, Sarphatipark, Museumplein en het Beatrixpark).

Bereikbaarheid:
Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer (tramlijnen 2, 3, 5, 12, 16 en 24) alsmede verschillende buslijnen naar o.a. het centrum, Station WTC en luchthaven Schiphol.

Ook met de auto is de van Baerlestraat vanaf de Ringweg A10 goed bereikbaar (afslag S109).

Kadaster/eigendom:

Het pand is gelegen op eigen grond.

Staat van onderhoud:
Het pand verkeert uitwendig in een nette staat van onderhoud maar dient inwendig geheel te worden gerenoveerd teneinde 4 mooie woningen tbv uitponding of verhuur te creëren.

Voorwaarde verkoper:
Verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van niet gunning voor.

Bankgarantie:
Binnen twee weken na het tekenen van de koopakte dient er een waarborgsom dan wel een
bankgarantie ter hoogte van 10 % van de koopsom te worden gesteld.

Oplevering:
Levering en oplevering binnen 6 weken na het tekenen van de koopakte.

Garanties:
Verkoper verleent generlei garanties voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de
opgave van wat hiervoor, in de bijlagen, bij advertenties of elders mondeling of schriftelijk is vermeld of achterwege is gebleven.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 3.100.000 Затраты покупателя
Status
Доступно
Oplevering
по согласованию

Bouw

Soort woonhuis
Таунхаус, Дом блокированной застройки
Soort bouw
Существующий
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Удовлетворительно
Onderhoud buiten
Хорошо

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
450m²
Perceeloppervlakte
129m²
Inhoud
1400m³

Indeling

Aantal kamers
14
Aantal slaapkamers
8
Verdiepingen
6
Voorzieningen
Французский балкон

Energie

Warm water
Центральное отопление
Verwarming
Центральное отопление
Ketel
(Собственное)

Buitenruimte

Ligging
Возле оживленной дороги, В центре
Tuin
Задний двор
Задний двор
30m², 300×1000cm

Garage

Locatie

[ { "address": "Van Baerlestraat 130", "zipCode": "1071 BD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3549076, "lng": 4.880538 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?