Het Kantoor

De onroerendgoedspecialisten van Mar. J. Heule Makelaardij BV zijn stuk voor stuk uitstekend opgeleide en ervaren makelaars. Zij kennen de particuliere en bedrijfsmarkt als geen ander. Hun kwaliteit staat borg voor een soepele afhandeling van uw onroerendgoedtransactie.

FULL SERVICE: ALLES IN ÉÉN HAND

Mar. J. Heule Makelaardij BV is al meer dan 40 jaar actief op de onroerendgoedmarkten van Groot-Amsterdam ( Amstelveen, Abcoude, Breukelen, Oudekerk aan de Amstel) maar ook Haarlem, Heemstede en omgeving. Middels een uitstekend netwerk bedienen wij ook de regio's het Gooi, de Utrechtse heuvelrug en Epen. Bij Mar. J. Heule Makelaardij BV vindt u alle disciplines onder één dak. Of het nu gaat om aan- of verkoop van uw huis of bedrijfsgebouw, huur en verhuur,waardebepaling, taxaties, beleggingen, of beheer: het team van Mar. J. Heule Makelaardij BV staat voor u klaar, ook voor een geheel vrijblijvend gesprek. Ons kantoor kenmerkt zich door dynamiek en een gedegen kennis van de markt. Ons devies: visie en vertrouwen.

Mar. J. Heule Makelaardij BV is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA) en is NWWI gevalideerd.

Mar. J. Heule Makelaardij AMSTERDAM


Mr. Jeel A. Heule RM RT

NVM makelaar taxateur Wonen, partner

Opleiding Nederlands recht universiteit Utrecht. Specialiteiten exclusieve segment, beleggingen en ontwikkelingen. Partner van zowel de makelaardij als het beheer. Drijfveer; door eigen netwerk de deal kunnen blijven doen, met kennis en kunde, collegiaal. Houdt van marketing en reclame: een huis op Funda zetten kunnen we inmiddels allemaal wel. Elk jaar een sportieve uitdaging van de marathon tot de Mont Ventoux op de racefiets. Ontspannen per definitie lekker op het water!

Jerry Wijnen RM RT

NVM makelaar taxateur Wonen, partner

Jerry Wijnen is direct na zijn bouwkundige opleiding en zijn voltooiing van zijn militaire dienst in dienst gekomen bij Heule Makelaardij. In 2000 beëdigd als makelaar-taxateur en mede-eigenaar van zowel de makelaardij als vastgoedmanagement. Jerry vindt de makelaardij principieel een dienstverlenend vak, maar wil als kantoor onderscheidend werken, integer en met een gedegen vakkennis. Op kantoor houdt Jerry zich bezig met woningen en bedrijfsonroerend goed, daarnaast is hij voorzitter van de makelaarsvereniging Amsterdam.

Junior Boerman RM RT

NVM makelaar taxateur Wonen, partner

“Wat is er niet mooier dan wonen in Amsterdam?!” Bij het verwezenlijken van die droom bent u bij ons voor de aan- en verkopende kant aan het juiste adres. Daarnaast is er ruime ervaring in het taxeren van uw Woonhuis, zowel voor de particulier als voor het Bijzondere beheer. Reeds sinds 2004 werkzaam bij het kantoor en in 2013 gecertificeerd als register makelaar en taxateur.

Aimée van Kordelaar

kandidaat register makelaar

Joyce Gerbracht

Secretaresse

STAGE PLAATS?

Wij zijn op zoek naar stagiair(e)s

Heule Makelaardij HAARLEM


marc heule

Marc Heule KRMT

NVM kandidaat makelaar, partner

Maarten Govers ARMT

assistent makelaar

Wendy Bosman

Algemeen medewerker makelaardij

HEULE VASTGOEDMANAGEMENT


Tony Gerritsen

directeur, partner

Monique Roodenrijs

Administratief medewerkster huurincasso

Kirsten Romijn

Coördinator verhuur en beheer

Co van Kempen

Bouwkundig opzichter

ING. Alexander Klaver

Buitendienst medewerker beheer

Fleur Ruijl

Algemeen medewerker beheer

VEVERE, VOOR EXCLUSIEF WONEN

Vevere – www.vevere.nl – is een uniek samenwerkingsverband tussen vijf vooraanstaande makelaarskantoren, met in totaal zeven vestigingen in diverse regios van het land. Door de krachten van deze 5 top kantoren te bundelen profiteert u van een extra groot landelijk netwerk en heel veel marktkennis. De Vevere makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Aan het Vevere-label herkent u de makelaar die kwaliteit de ruimte geeft die het verdient. Bent u op zoek naar die ruimte voor kwaliteit? Maak dan een afspraak!

vevere exclusive

WILT U EENS KENNIS MET ONS MAKEN?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?