Kantoor Haarlem

bg blue img

Over ons

Een sterke combinatie

Naast onze vestiging in Amsterdam beschikt ons kantoor over een tweede vestiging in Haarlem. Vanuit Haarlem bedienen we ook Aerdenhout en Heemstede. Deze twee vestigingen vormen een sterke combinatie. De verhuisbewegingen van Amsterdam naar Haarlem en omliggende gemeenten en andersom komen immers vaak voor.

Dankzij deze goede samenwerking is dit een toegevoegde waarde in een soepele afhandeling van uw onroerend goed transactie én heeft u altijd een vertrouwde makelaar van ons kantoor dichtbij. Heule Makelaardij is dan ook het vertrouwde adres voor beide regio’s.

Contact opnemen

Medewerkers Makelaardij Haarlem

Marc Heule KRMT
Marc Heule KRMT

NVM Kandidaat Makelaar, Partner

gjmheule@heulemakelaars.nl

Een schat aan informatie op lokaal gebied met een gedrevenheid om altijd de beste deal voor de opdrachtgever te behalen. Sinds 2002 (na de Hotelschool) in de makelaardij werkzaam. Inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd en een grote kennis van de woningmarkt Zuid-Kennemerland. Kenmerkend voor Marc Heule: integer, empathisch vermogen en een vertrouwelijke gesprekspartner. Afleiding van het werk het liefst op sportief gebied middels sportieve doelen als hardloopwedstrijden en triathlon.

Maarten Govers ARMT
Maarten Govers ARMT

NVM Assistent Makelaar, Partner

maarten@heulemakelaars.nl

Jarenlang gastheer geweest in sterren restaurants en in 2007 de overstap gemaakt naar de makelaardij. Twee verschillende vakken maar met bijzonder veel raakvlakken en iets waar ik nog steeds profijt van heb. Na een korte uitstap in het bedrijfsonroerend goed ben ik in 2018 begonnen bij Heule Makelaardij. Als echte Haarlemmer kan ik alles vertellen over deze historische stad en de omgeving daaromheen. In mijn vrije tijd doe ik graag aan wielrennen, zwemmen en hardlopen.

Mr. Jeel A. Heule RM RT
Mr. Jeel A. Heule RM RT

NVM Makelaar Taxateur Wonen, Partner

jaheule@heulemakelaars.nl

Opleiding Nederlands recht universiteit Utrecht. Specialiteiten exclusieve segment, beleggingen en ontwikkelingen. Partner van zowel de makelaardij als het beheer. Drijfveer; door eigen netwerk de deal kunnen blijven doen, met kennis en kunde, collegiaal. Houdt van marketing en reclame: een huis op Funda zetten kunnen we inmiddels allemaal wel. Elk jaar een sportieve uitdaging van de marathon tot de Mont Ventoux op de racefiets. Ontspannen per definitie lekker op het water!

Wendy Bosman
Wendy Bosman

Algemeen medewerker makelaardij

haarlem@heulemakelaars.nl

Contact Haarlem

[ { "address": "Frederikspark 1", "zipCode": "2012 DA", "city": "Haarlem" } ]
Kantoor Haarlem
  
Frederikspark 1
2012 DA Haarlem
   023 - 737 04 68
   haarlem@heulemakelaars.nl
KVK:   56697953
Openingstijden
Ma t/m vr 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 023 - 737 04 68, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms