I Am King: voor €6,5 miljoen waant u zich zelf voor even een koning

I Am King: voor €6,5 miljoen waant u zich zelf voor even een koning

Laat het maar aan het brein van makelaar Jeel Heule over om een creatieve Koningsdag-inhaker voor een van zijn pandjes te bedenken. We moeten toegeven, deze is echt best goed bedacht. Wat is het idee?

'Veel Amsterdammers waren teleurgesteld dat de letters 'I Amsterdam' weg werden gehaald. Het was toch ook onderdeel van de stad geworden, van Zuid. Daarom brengen wij ze tijdelijk weer terug en wel op de Koningslaan 54, gelegen aan het Vondelpark. Vorstelijk wonen in een half vrijstaande villa van 527 m2 met parkeren op eigen terrein,' zo laat Heule ons zelf per mail weten.Het pand dat eigendom is van het bekende vastgoedduo Jeroen Kool en Ebe van Riesen kost maar liefst €6,5 miljoen. Daar krijgt u wel een Rijksmonumentaal 'Engels landhuis' voor terug. Leest u vooral de bloemrijke aanprijzing hier.

Maar een dergelijk bedrag is niet voor iedereen op te hoesten, dat weten zowel Kool en Van Riesen als Heule ook wel; ervaren vastgoedrotten als het zijn. Daarom de speciale Koningsdag-actie om het pand onder de aandacht te brengen.

'Mensen kunnen een selfie maken op Koningsdag met op de achtergrond de enorme letters "I am King" en maken hiermee kans op een vorstelijke overnachting in het Waldorf Astoria Hotel Amsterdamvoor 2 personen,' aldus Heule. Op kosten van de makelaar. Koninklijker kan het gebaar niet.

Overigens, die letters zullen wel weer verdwijnen. Maakt u zich als potentiele koper geen zorgen. Helaas net als deze rode Ferrari 599 op de oprit, maar dat geheel terzijde. Wil u trouwens meer weten over stenenschuivers Kool en Van Riesen, lees dan vooral nog even dit portret dat Quote vorig jaar over het duo schreef.

Maar eerst die oranje kroon op uw kop en die selfie maken!

Gerelateerde Nieuwsberichten

Uitgekiende aanpak bij verkoop huis

Uitgekiende aanpak bij verkoop huis

Mar. J. Heule Makelaardij is al 42 jaar actief in de metropool regio Amsterdam. Dat betekent dat het kantoor ook werkt voor cliënten in onder meer Haarlem, Heemstede, Aerdenhout en de groene buitengebieden van Amsterdam. Alle disciplines zitten onder één dak: aan- of verkoop van huis of bedrijfsgebouw, huur en verhuur, waardebepaling, taxaties, beleggingen, of beheer. Jeel Heule: ‘Het kantoor is in 1977 opgericht door mijn vader. Samen met mijn collega Jerry Wijnen heb ik het kantoor overgenomen. We zijn meegegroeid met onze klanten. We bedienen nu vooral cliënten in het duurdere woonsegment, vanaf 2 miljoen euro.’

Makelaarsvereniging: buitenlandse investeerders woningmarkt zijn geen probleem

Makelaarsvereniging: buitenlandse investeerders woningmarkt zijn geen probleem

Amsterdammers hoeven niet te vrezen voor grote buitenlandse investeerders op de woningmarkt. Dat zegt Makelaarsvereniging Amsterdam. Deze week werd bekend dat een Amerikaanse investeringsgigant huizen in vooral het centrum op wil kopen. Maar voorlopig komen de grootste prijsopdrijvers volgens de makelaarsvereniging van dichter bij huis.

Minister start onderzoek naar stijgende nieuwbouwkosten

Minister start onderzoek naar stijgende nieuwbouwkosten

Woonminister Ollongren heeft in de beantwoording van vragen van PVV-kamerlid Kops over stijgende nieuwbouwprijzen, aangekondigd om onderzoek te doen naar de oorzaken van de prijsstijgingen.