Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H

Amsterdam

€ 1.500.000 k.k.

Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-0 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-0
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-1 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-1
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-2 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-2
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-3 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-3
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-4 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-4
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-5 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-5
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-6 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-6
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-7 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-7
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-8 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-8
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-9 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-9
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-10 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-10
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-11 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-11
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-12 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-12
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-13 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-13
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-14 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-14
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-15 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-15
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-16 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-16
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-17 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-17
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-18 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-18
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-19 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-19
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-20 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-20
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-21 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-21
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-22 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-22
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-23 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-23
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-24 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-24
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-25 Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam foto-25
Verkocht
Bekijk 26 foto's
Icon woonoppervlakte

141m²

Icon woningtype

Dubbel benedenhuis

Icon slaapkamers

3 Slaapkamers

Omschrijving

Duurzaam en hoogwaardig gerenoveerd dubbel benedenhuis op de begane grond en souterrain in een statig pand op een uitstekende locatie in de Pijp. Het appartement heeft een oppervlakte van 141 m² met een ruime en zonnige tuin op het Zuiden met tuinhuis.

Het pand is recentelijk hoogwaardig gerenoveerd waarbij de fundering is vernieuwd en het souterrain is uitgediept tot volwaardige slaapverdieping met een vrije hoogte van 2.60 meter. Bij de verbouwing is gebruik gemaakt van een juiste mix tussen moderne en klassieke materialen wat een perfecte uitstraling geeft aan het appartement. De vloeren zijn geïsoleerd en voorzien van een eikenhouten visgraat afwerking en alle ramen en kozijnen zijn vernieuwd met aan de voorzijde houten draai-/kiepramen en aan de achterzijde een zeer slanke stalen pui met onder andere dubbele deuren naar de tuin. Verder zijn de deuren en ramen voorzien van HR++ glas. Door de hele woning zijn er luxe paneeldeuren met modern beslag met daarnaast inbouw LED-spots in het plafond met dimmers. Verder is de woning voorzien van luxe sanitair, een houten visgraat parketvloer en een volwaardige moderne keuken met een kookeiland. Door de gehele woning ligt vloerverwarming die per ruimte te reguleren is. De doorgevoerde verduurzaming heeft geleid tot een energielabel A! Werkelijk een turn-key appartement!

OMGEVING:
Dit fraaie appartement is gelegen op een prachtige locatie op het meest rustige deel van de Pijp, vrijwel direct om de hoek bij de Amstel. Het is op loopafstand van veel diverse horecagelegenheden, winkels en de Albert Cuypmarkt. Ook vindt u op loopafstand het gezellige Sarphatipark. De locatie is erg goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer waaronder tevens de Noord-/ Zuidlijn.

De indeling van het appartement is als volgt:
Middels een gemeenschappelijke opgang is er entree tot het benedenhuis. De hal met separaat toilet en meterkast is middels een dubbele stalen taatsdeur afgescheiden van de riante en lichte woonkamer met aan de tuinzijde de eetkamer met open keuken en een volledig glazen achterpui. Hierdoor komt er veel direct zonlicht de woning binnen.

De luxe keuken heeft een eiland met bar gedeelte en daarnaast voorzien van diverse hoogwaardige Siemens inbouwapparatuur, waaronder een grote koelkast met vriezer, vaatwasser, oven en combioven, wijnklimaatkast alsmede een Quooker.
Vanuit de eetkamer is er middels plafondhoge openslaande deuren toegang tot de zonnige tuin met aan de eetkamer een ruim terras en aan de achterzijde een tuinhuis die voorzien is van elektra.

Een interne trap in het midden van de woonverdieping leidt naar de souterrain verdieping alwaar de slaapvertrekken gerealiseerd zijn. Aan de voorzijde bevindt zich de master bedroom met luxe en suite badkamer die is voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche en dubbele wastafel met meubel alsmede een toilet en handdoekradiator. Aan de tuinzijde zijn er twee slaapkamers gerealiseerd waarbij een van de twee voorzien is van een handige nis voor bijvoorbeeld een ingebouwde kast of een werkplek. In het midden van de verdieping bevindt zich een tweede badkamer die voorzien is van een ruime inloopdouche, wastafel met meubel en een handdoekradiator. In de hal is een separaat toilet met fontein alsmede een ruime bergkast met de aansluiting voor de wasmachine en droger.

De vereniging van eigenaars bestaat uit vier leden. Na verkoop van het benedenhuis zal de VvE tevens worden opgestart. Tijdens de eerstvolgende vergadering dienen de maandelijkse servicekosten vastgesteld te worden. Het appartement is daarnaast gelegen op eigen grond!

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: 141 m²;
- Zonnige tuin op het Zuiden met tuinhuis;
- Fundering vernieuwd en nieuw uitgediept souterrain;
- Hoogwaardig gerenoveerd in 2022/2023;
- Goed geoutilleerde keuken met eiland (Siemens apparatuur);
- Twee badkamers;
- Drie slaapkamers;
- Drie wc’s
- Vloerverwarming met zone-regeling;
- Inbouw LED spots met dimmers;
- Mechanische ventilatie;
- Energielabel A;
- Eigen grond;
- Oplevering kan snel.


****************************ENGLISH TRANSLATION****************************

Sustainably renovated, high-quality double ground floor apartment and basement in a stately building, superbly located in the Pijp district. The apartment has a surface area of 141 m2 and includes a spacious, sunny south-facing garden with garden house.

The property has recently undergone high-quality renovations during which the foundations were upgraded and the basement was expanded to create a full bedroom floor with a clear height of 2.60 metres. The right mix of modern and classic materials were used during the renovation, resulting in the perfect look for the apartment. The floors have been insulated and now feature a herringbone finish in oak, and all of the windows and window frames have been replaced with wooden turn-and-tilt windows at the front, and a beautifully sleek steel facade at the rear, incorporating double doors to the garden. The doors and windows are fitted with HR++ glass. Throughout the home there are luxurious panel doors with modern fittings, and built-in dimmable LED spotlights in the ceiling. Furthermore, the home features luxury sanitary fittings, wooden herringbone parquetry, and a full modern kitchen with cooking island. There is underfloor heating throughout the apartment, with individual controls for each room. The sustainability measures implemented in the renovation have resulted in this home receiving an Energy Label A. It is literally a turn-key apartment!

LOCATION:
This beautiful apartment is situated in the quietest part of the Pijp district, just about around the corner from the Amstel River. It’s just a short walk from a variety of catering establishments, shops, and the Albert Cuypmarkt. The pleasant surrounds of Sarphati Park are also within walking distance. The location is very easily accessible, both by car and by public transport, including the North/South Line.

The apartment has the following layout:
The entrance to the ground floor apartment is accessed through the communal entrance. The hall has a separate toilet and a meter cupboard and leads through a double steel double-pivot door into the spacious, light and bright living room with the dining room and open kitchen on the garden side, and a fully glazed rear facade. This allows ample direct sunlight to enter the apartment.

The luxury kitchen features an island with a bar area, and is equipped with a range of high-quality Siemens built-in appliances, including a large refrigerator with freezer, dishwasher, oven and combination oven, climate-controlled wine cabinet, and a Quooker.
Floor to ceiling French doors open from the dining room out onto the sunny garden with spacious terrace, and a garden house at the rear with electricity.

An internal staircase in the middle of the living area leads down to the basement level, where the bedrooms are located. The master bedroom is at the front of the apartment and features a luxury en suite bathroom equipped with a bathtub, spacious walk-in shower and double washbasin with cabinet, as well as a toilet and heated towel rail. There are also two bedrooms on the garden side, one of which has a handy niche that could accommodate a built-in cupboard or a workstation. The second bathroom with spacious walk-in shower, washbasin with cabinet and a heated towel rail is located in the centre of the basement floor. In the hallway there is a separate toilet with hand basin, and a large storage cupboard with connections for a washing machine and dryer.

There are four members in the homeowners’ association, which will commence its activities after the ground floor apartment has been sold. The monthly service costs will be determined at the next meeting. The apartment is also built on freehold land!

Details
- Living area: 141 m2;
- Sunny south-facing garden with garden house;
- Upgraded foundations and new, expanded basement;
- High-quality renovations carried out in 2022/2023;
- Well-equipped kitchen with island (Siemens appliances);
- Two bathrooms;
- Three bedrooms;
- Three toilets;
- Underfloor heating with zone control system;
- Built-in dimmable LED spotlights;
- Mechanical ventilation;
- Energy Label A;
- Freehold land;
- Short-term transfer option available.

Kenmerken

Aanvaarding
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H
Postcode
1074 XX
Plaats
Amsterdam
Bouw
Soort appartement
Dubbel benedenhuis, Appartement
Woonlaag
1
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1881
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
ca. 141m²
Inhoud
ca. 479m³
Indeling
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV-Kabel
Energie
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Vloerverwarming geheel
Ketel
(2023, Combi-ketel, Eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Zuid, 68m², 522×1300cm
Schuur
Vrijstaand hout
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra
Garage

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Bekijk verloop van de zon

Uw browser ondersteunt geen WebGL

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel 020 - 676 66 33, mail of gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bij het verzenden van dit formulier geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacy statement

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare woningen

Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam
Maasstraat 20 III Amsterdam € 1.695.000 k.k.
Icon oppervlakte206m²
Icon woningtypeBovenwoning
Icon slaapkamers3
Tweede Jan van der Heijdenstraat 78 H, Amsterdam
Derde Schinkelstraat 29 Amsterdam € 1.750.000 k.k.
Icon oppervlakte150m²
Icon woningtypeTussenwoning
Icon slaapkamers2